Close

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 60

Domyślnie

Mniam, mniam 24 1.4. Mmm.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

jc
    Gość

Domyślnie

trudno, kupię drugi komplet

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Nie napalajcie się tak. Nikon nigdy nie wykorzystywał PMA do jakichś wielkich premier, także ja obstawiam nastepce D40x + nowy kit + coolpixy Sporo się jeszcze wydarzy w Nikonie w tym roku...ale raczej troche później

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaleid Zobacz posta
    Nie napalajcie się tak. Nikon nigdy nie wykorzystywał PMA do jakichś wielkich premier, także ja obstawiam nastepce D40x + nowy kit + coolpixy Sporo się jeszcze wydarzy w Nikonie w tym roku...ale raczej troche później
    Raczej same coolpixy.

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Też jest to prawdopodobne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaleid Zobacz posta
    Też jest to prawdopodobne
    wszystko jest prawdopodobne
    D50; F80; T 28-75 2.8; N 35 1.8; N 50 1.8; S 70-300;
    pozdrawiam marek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Spoko ! spece od marketingu zadbają o Twoje zdrowie . Ustawią te ceny na kilka lat tak że jeszcze będziesz w łapki klaskał że się w porę zaopatrzyłeś w te fajne szkła bez motorka .
    Niekoniecznie. Przecież nowy 24-70 jest tańszy niż 28-70.

jc
    Gość

Domyślnie

spodziewam się cen wg. wzoru:
    cena starej stałki +800-1000zł za AF-S i marketing (zmiany w układzie optycznym lub nowe powłoki jak w 24-70/2.8

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Z info jakie do mnie dotarło, premiera jest 30 stycznia. 1 DSLR entry level, 3 obiektywy ( w tym nowy kit VR, o dwoch pozostalych info brak) i 4 Coolpixy.

Domyślnie

Witam,

zapomnialem na koniec wypowiedzi usmieszkek zostawic.
    Oczywiscie ze niewiele wiem
    Szczerze mowiac niewiele mnie to obchodzi powoli, jestem na etapie traktowania sprzetu kompletnie przedmiotowo a nie podmiotowo, chociaz kiedys sie tym bawilem i podniecalem
    W kazdym razie troche smiesza mnie te wszystkie gdybania, i rozsmiesza mnie zawsze goraca dyskusja na temat "srubokreta" i stad moj zart. Chociaz dla mnie to srubokret moglby nie istniec, zwlaszcza po wejsciu takich stalek.

Pozdrawiam

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów