Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 60

Domyślnie New Nikon AF-S Primes

pozdrawiam
    MiNiStRy

Domyślnie

Fajnie by było gdyby wyszły te stałki.. Ale pewnie to będzie za rok i pewnie bedą kosztować po 2k USD kazda...
    D800E | MB-D12 | N 24-70/2.8 | N 50/1.8G | N 70-200/2.8G VR | SB-700 | Manfrotka 190 PROB|

Domyślnie

Brakuje jeszcze 35/1.4 AF-S i byłaby pełnia szczęścia. Spekulacje o wrześniu nie pozbawione sensu.
    Osobiście mam nadzieję, że Nikon nie uzna, że skoro ma w ofercie 24-70 to można olać stałki...
    And I am not frightened of dying. Any time will do, I don't mind.

Domyślnie

Będą te stałki na Photokinę, razem z D3X.
    Wiem że D3X będzie bez śrubokręta, D300 i D3 to ostatnie korpusy Nikona ze śrubokrętem, bo te stałki dadzą praktycznie pełną ofertę szkieł AF-S.

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukasz_wysocki Zobacz posta
    Wiem że D3X będzie bez śrubokręta, D300 i D3 to ostatnie korpusy Nikona ze śrubokrętem, bo te stałki dadzą praktycznie pełną ofertę szkieł AF-S.
    rotfl!!!
    Bez urazy, ale chyba niewiele wiesz.
    FE | F80 | F100 | F6 | Z6 | D500 | N16-35/4 | N 24-70/4 Z | N70-200VRII | N80-400G | N35/2D | N50/1.8G | N85/1.8G | N 105 2.8VR | N 100/2.8 E MF | N 70-210/4 MF | SB800 | SB900
    Ex: D70 | D300 | D600 | D7500

Domyślnie

Będą te stałki na Photokinę, razem z D3X.

Pozdrawiam
    Zadam ulubione pytanie mojego szefa:

"Podstawa wypowiedzi ?"

Domyślnie

Ciekawe co Nikon by zrobił z masą szkieł, bez wlasnego silnika, ktore nadal są sprzedawane...
    Moim zdaniem ta informacja jest wyssana z palca

Domyślnie

Moim zdanie wypuszczanie topowego korpusu bez silnika to byłby kompletny strzał w nogę ale cóż nieraz i nie dwa Nikon już taki strzał wykonał więc kto wie.
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

A dajcie spokój, przecież to zwykłe sr... w banie, a'la nikonwatch.com itp.
    Do PMA zostało raptem 8 dni, wtedy faktycznie będzie coś wiadomo. Z przeciekami ostatnio jest cholerna nędza i zamulatorzy różnej maści wypisują jakieś bajki robotów, szkoda sobie głowę zawracać...

jc
    Gość

Domyślnie

Cholera ciesze się ale trochę przez łzy... :P
    w 2007 kupiłem 50/1.4 i 85/1.4 nowki, teraz jak się pojawią odpowiedniki z AF-S dostanę pewnikiem wylewu :[
    ehh

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów