Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomajk Zobacz posta
    (...)4 ŁO MATKO 105s ISO 500 czy ja dobrze widzę, chyba szkiełko od maski spawalniczej założyłeś (...)

No tak - nd400 samo w sobie ciemne i jeszcze nd 8 P154 cokina ...
    No wlasnie ... iso 500 ... z pol godziny robilem zdjęcia w różnych ustawianiach zanim sie zorientowalem ze zapomniałem zmienić ISO (w Pucku robiłem zdjęcia kormoranom) - mało co mnie szlag nie trafił ... a poruszone pewnie od dygotania tak zmarzłem ...

Dzięki za opinie. W sumie to test i nie ma co sie chwalić tym bardziej dziekuję za przychylne wypowiedzi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Hoya.

Co do polowek np. nd0.9 z miekkim przejsciem. W systemie Cokina byś mógł regulować pozycje przejścia.
    dzięki Maćku

mikkay-również

Domyślnie

szlak
    "szlag" Nemeth'cie.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

W kazdym cos jest, jak to zwykle u ciebie bywa, ale na moj gust, zdecydowanie prowadzi 1.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

EDIT:

dodałem zdjęcie nr 5
    I jest najlepsze. Moim zdaniem. Te oblodzenia, rozmyte fale i stonowane kolory - dobre kontrasty. Ale coś się tak uparł, żeby wszystko było tak centralnie? ;]

Jak na testy zdjęcia są bardzo udane. Myślę, że jeszcze dopracujesz sposób obróbki, bo w tej chwili to mam takie wrażenie, że jesteś w pół drogi. To znaczy zdjęcia trochę wyglądają tak, jak nefy z mojego d70s prosto z puszki. To znaczy brakuje mi jakiegoś wyraźnego zaznaczenia ich charakteru. Może jakieś delikatne podciągnięcie kolorów miejscowo, wybiórcza saturacja? Byle nie BW bo zaraz będą porównania do Marcina ;]
    Do niczego nie namawiam, ale w twoich dotychczasowych fotografiach widziałem "piętno Nemetha" (czego zazdroszczę) a tu jeszcze nie. Ale pewnie się doczekam.

Pozdrawiam.

Oszczędny w słowach Awatar volen
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

nienie, trójeczka piękna
    pozdrowienia, Przemysław Wollenszleger
    http://www.flickr.com/photos/volen/

Podobają mi się 1 i 3
    NIKON - system

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów