Szukaj
przyjemne dla oka.
co to za filtr?
zdjęcie życia jeszcze przede mną
tak myślałem, że szarak![]()
zdjęcie życia jeszcze przede mną
jedyneczka dla mnie ---malarska fajna ,pozostałe foty nie trafiajaw szczegolnosci ostatnia ,za bardzo rozjechana Maćku
ps.jakiej firmy jest ten ND bo też się przymieżam ale nie wiem co wybrać ,i jakie mają być wartosci filtra (potrzebuje połowkowy do nieba-bo u mnie z tym kiepsko)
Jedyneczka rzeczywiście śliczna. Najładniejsza z całego zestawu. Na reszcie "zaszumiony artyzm" do mnie nie przemawia.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
W kazdym cos jest, jak to zwykle u ciebie bywa, ale na moj gust, zdecydowanie prowadzi 1.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
EDIT:
dodałem zdjęcie nr 5
I jest najlepsze. Moim zdaniem. Te oblodzenia, rozmyte fale i stonowane kolory - dobre kontrasty. Ale coś się tak uparł, żeby wszystko było tak centralnie? ;]
Jak na testy zdjęcia są bardzo udane. Myślę, że jeszcze dopracujesz sposób obróbki, bo w tej chwili to mam takie wrażenie, że jesteś w pół drogi. To znaczy zdjęcia trochę wyglądają tak, jak nefy z mojego d70s prosto z puszki. To znaczy brakuje mi jakiegoś wyraźnego zaznaczenia ich charakteru. Może jakieś delikatne podciągnięcie kolorów miejscowo, wybiórcza saturacja? Byle nie BW bo zaraz będą porównania do Marcina ;]
Do niczego nie namawiam, ale w twoich dotychczasowych fotografiach widziałem "piętno Nemetha" (czego zazdroszczę) a tu jeszcze nie. Ale pewnie się doczekam.
Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami