Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 56

Wątek: rudy...

bombel
    Gość

Domyślnie

Jak to się mawia: o w mordę!!! Rudziki są, jeśli mogę użyć tego słowa - wypasione.

Nie wiem, jak Ty to robisz, ale robiąc tak jak robisz - wpędzasz mnie notorycznie w kompleksy.

Domyślnie

Bombelku, najlepsze jest to, że ja nic nie robię tylko cichutko siedzę i cierpliwie czekam na nadarzającą sie okazję. Mam szczęście, że rudzik przylatuje, choć powiem, że bardzo na niego liczyłem. Marzą mi się też inne gatunki: jemiołuszki, gile, szpaki... może kiedyś?
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

"Ty go zlapac nie mozesz a tu na wyspie znany jest jako 'pomocnik ogrodnika'-wystarczy w
    ogrodzie pierwszy szpadel wbic i juz caly dzien przy tobie siedzi."

Co kraj, to obyczaj.

"Waldku czy Ty je doświetlasz sabinką, czy to natural"

Kiedy Waldek podobnego typu pytania zadawal, to po kilku dniach juz fotki pokazywal.
    Mysle, ze to jest spora czesc drogi do sukcesu. Solidne podejscie do tematu.
    Blysk w oku...? Podobno swiatlo czasem sie odbija

".fajne masz to studio i modelki.."

Najprosciej wlasne zalozyc (chyba...)

" moze kiedys i mnie sie uda taka fotke zrobic"

Obawiam sie, ze metoda typu "sie uda" moze byc tutaj niewystarczajaca...

"Ale jak ty te ptaki łapiesz - to już czarna magia dla mnie. Tak blisko nigdy nie udało mi się podejść"

Da sie. Mialem przypadek, ze mi sie sikora nie miescila w kadrze na "dlugim" koncu 18-55DX, a D80 posiada nienajgorszy AF.

Odnosnie "symbiozy", grubodziob z sikora i wroblem "z jednej miski" wygladal swietnie, tylko ten pierwszy zrobis sie nagle zazdrosny i rozgonil kolegow, zanim zdazylem podejsc do strzalu (sytuacja z ubieglej zimy).

A same fotki... coz, Waldek chyba juz zapomnial, jak zrobic gniota, czyli tylko same fajne mu sie udaja

Pozdrowka dla milosnikow natury.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Przepieknie Ci to wychodzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    "Ty go zlapac nie mozesz a tu na wyspie znany jest jako 'pomocnik ogrodnika'-wystarczy w
    ogrodzie pierwszy szpadel wbic i juz caly dzien przy tobie siedzi."

Co kraj, to obyczaj.

"Waldku czy Ty je doświetlasz sabinką, czy to natural"

Kiedy Waldek podobnego typu pytania zadawal, to po kilku dniach juz fotki pokazywal.
    Mysle, ze to jest spora czesc drogi do sukcesu. Solidne podejscie do tematu.
    Blysk w oku...? Podobno swiatlo czasem sie odbija

".fajne masz to studio i modelki.."

Najprosciej wlasne zalozyc (chyba...)

" moze kiedys i mnie sie uda taka fotke zrobic"

Obawiam sie, ze metoda typu "sie uda" moze byc tutaj niewystarczajaca...

"Ale jak ty te ptaki łapiesz - to już czarna magia dla mnie. Tak blisko nigdy nie udało mi się podejść"

Da sie. Mialem przypadek, ze mi sie sikora nie miescila w kadrze na "dlugim" koncu 18-55DX, a D80 posiada nienajgorszy AF.

Odnosnie "symbiozy", grubodziob z sikora i wroblem "z jednej miski" wygladal swietnie, tylko ten pierwszy zrobis sie nagle zazdrosny i rozgonil kolegow, zanim zdazylem podejsc do strzalu (sytuacja z ubieglej zimy).

A same fotki... coz, Waldek chyba juz zapomnial, jak zrobic gniota, czyli tylko same fajne mu sie udaja

Pozdrowka dla milosnikow natury.
    Seeker,a ten Twój wywód,nieuczesany,to niby co miałby przekazać,....synteza jakaś,...poza ostatnimi dwoma zdaniami....?...
    To,że czytasz,to wiemy,....a teraz pewnie notatki sobie robisz aby nie zapomnieć...
    W nagrodę Waldek pokaże Ci ptaszka.....
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Fantastyczne i rudziki i zdjęcia . U mnie częściej na ziemi, pod karmnikiem, a najlepiej im pod świerkiem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wojtek_sl Zobacz posta
    ....U mnie częściej na ziemi, pod karmnikiem, a najlepiej im pod świerkiem.
    Najważniejsze, że w ogóle jest
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Bardzo fajne

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Śliczności... Kiedyś ratowałem takiego, uderzonego przez autobus, nie udało się niestety... Ale pamiętam to ciepłe serduszko... Jak biło Bardzo żywe i radosne rudzielce, sprytne jak nie wiem co
    Pozdrawiam, Kuba

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów