Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Wątek: rudy...

Domyślnie rudy...

Tak jak długo nie mogłem go upolować tak dzisiaj przy w miarę sprzyjającym świetle go złapałem. To taka rehabilitacja za poprzednie rudziki w kiepskim świetle

1.

2.
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Oba świetne lecz w 1 ładniej ustawił się do światła

Domyślnie

takie male OT-Ty go zlapac nie mozesz a tu na wyspie znany jest jako 'pomocnik ogrodnika'-wystarczy w
    ogrodzie pierwszy szpadel wbic i juz caly dzien przy tobie siedzi. Zdjecia przepiekne

Domyślnie

Sliczny rudzielec, dwójeczka mz ładniejsza choć jedynce technicznie niczego nie brakuje. Waldku czy Ty je doświetlasz sabinką, czy to natural bo ten błysk w oku przy każdej pozie jest super.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pershing Zobacz posta
    ...Waldku czy Ty je doświetlasz sabinką, czy to natural bo ten błysk w oku przy każdej pozie jest super.
    w fotografowaniu ptactwa nigdy nie używam lampy. Choć, kiedy niebo było przez wiele tygodni zachmurzone mocno sie zastanawiałem nad jej użyciem. Zacząłem nawet rozglądać się za jakimś ustrojstwem zmiękczającym światło lub odbijającym je pośrednio. Tak czy owak wszystkie zdjęcia do tej pory powstały bez użycia lampy
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

I z tego co pamiętam bez statywu....

Gratuluję kolejnego łowu...

Pozdrawiam i podziwiam
    Lu_natyk
    Noc jes domem dla wampirów, wilkołaków i lunatyków...

Freelancer

Domyślnie

ale Ci ten Marcin dopiekl .1 piekna ,2 klasyka . gratulacje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wld Zobacz posta
    w fotografowaniu ptactwa nigdy nie używam lampy. Choć, kiedy niebo było przez wiele tygodni zachmurzone mocno sie zastanawiałem nad jej użyciem. Zacząłem nawet rozglądać się za jakimś ustrojstwem zmiękczającym światło lub odbijającym je pośrednio. Tak czy owak wszystkie zdjęcia do tej pory powstały bez użycia lampy
    No to jestem pełen podziwu dla Twojego profesjonalizmu.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Rudzielce jak malowane....fajne masz to studio i modelki..
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

jedyneczka ksiazkowa! swietnie zlapany, gratulacje!
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów