chyba coś pomyliłeś poprzednia wersja 3.7.7zapisywała zarówno swoje pola jak pozostawiała wpis z aparatu
Szukaj
chyba coś pomyliłeś poprzednia wersja 3.7.7zapisywała zarówno swoje pola jak pozostawiała wpis z aparatu
pozdrawiam Piotr
Znalazł juz ktos rozwiazanie problemu obciążenia 100% procesora przez C1 v4 ?
Kilka osob mialo tu taki problem, w tym takze ja... I to na całkiem mocnych sprzetach...
Ja nie mam problemów z muleniem (procesor: Athlon 64 2800+ socket 754; RAM 1 GB), ale za to dokucza mi co innego.
C4 pracuje mi tylko na koncie admina i to nawet wtedy, gdy userowi dam pełne uprawnienia.
System: XP pro SP2
Ostatnio edytowane przez killertowa ; 30-12-2007 o 18:51
heh kazdy ma inne problemy, ciekawe od czego to zależy, pewnie od konfiguracji windozy
pozdrawiam Piotr
Ostatnio edytowane przez prz3mo ; 30-12-2007 o 19:05
może trzeba pisać do Phaseone, albo liczyć że napiszą inni z podobnymi problemami
pozdrawiam Piotr
No i mam problem. Nie wiem czemu, ale nie mogę otworzyć nef'ów które wcześniej otwierałem w rawshoot'erze. Ukazuje się napis "loading" i na tym koniec.... nie otworzy się. Usuwałem cache z rawshootera (mam w tym katalogu co dany nef), przenosiłem do innego i dupa. Camera Raw nie ma takiego problemu... C1 3.7 także otwiera. Eh poczekajmy na jakąś wersję 4.1.
Jutro sie zbiore i naskrobie chyba cos do Phase One z opisem problemu, związanego z duzym obciążeniem procka...
Skontaktuj się z nami