Close

Strona 12 z 27 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 261

Domyślnie

chyba coś pomyliłeś poprzednia wersja 3.7.7zapisywała zarówno swoje pola jak pozostawiała wpis z aparatu
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Znalazł juz ktos rozwiazanie problemu obciążenia 100% procesora przez C1 v4 ?
    Kilka osob mialo tu taki problem, w tym takze ja... I to na całkiem mocnych sprzetach...

Domyślnie

Ja nie mam problemów z muleniem (procesor: Athlon 64 2800+ socket 754; RAM 1 GB), ale za to dokucza mi co innego.
    C4 pracuje mi tylko na koncie admina i to nawet wtedy, gdy userowi dam pełne uprawnienia.

System: XP pro SP2
    Ostatnio edytowane przez killertowa ; 30-12-2007 o 18:51

Domyślnie

heh kazdy ma inne problemy, ciekawe od czego to zależy, pewnie od konfiguracji windozy
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez killertowa Zobacz posta
    Ja nie mam problemów z muleniem (procesor: Athlon 64 2800+ socket 754; RAM 1 GB), ale za to dokucza mi co innego.
    No widzisz, a ja mam Athlona 64 3200+ na AM2 oraz 2GB Ramu i nawet jak nie wczytam zadnego NEFA obciazenie procka jest 100%. Starsza wersja ma w takim momencie 0% zuzycia.
    Windows XP Pro SP2, system niedawno "stawiany", żadnych problemow z innym softem etc...
    Ostatnio edytowane przez prz3mo ; 30-12-2007 o 19:05

Domyślnie

może trzeba pisać do Phaseone, albo liczyć że napiszą inni z podobnymi problemami
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

No i mam problem. Nie wiem czemu, ale nie mogę otworzyć nef'ów które wcześniej otwierałem w rawshoot'erze. Ukazuje się napis "loading" i na tym koniec.... nie otworzy się. Usuwałem cache z rawshootera (mam w tym katalogu co dany nef), przenosiłem do innego i dupa. Camera Raw nie ma takiego problemu... C1 3.7 także otwiera. Eh poczekajmy na jakąś wersję 4.1.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mikkay Zobacz posta
    No i mam problem. Nie wiem czemu, ale nie mogę otworzyć nef'ów które wcześniej otwierałem w rawshoot'erze. Ukazuje się napis "loading" i na tym koniec.... nie otworzy się. Usuwałem cache z rawshootera (mam w tym katalogu co dany nef), przenosiłem do innego i dupa. Camera Raw nie ma takiego problemu... C1 3.7 także otwiera. Eh poczekajmy na jakąś wersję 4.1.
    heheh.. witaj w klubie Zerknij sobie podczas tego "loading" na zużycie procesora 100 % ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    heheh.. witaj w klubie Zerknij sobie podczas tego "loading" na zużycie procesora 100 % ?
    Cały czas mam coś ok. 60-80%. Najlepsze jest to, że jak zrobię cropa tak 45% i więcej to pojawia się obraz, szybki "focusing" i jest....

Domyślnie

Jutro sie zbiore i naskrobie chyba cos do Phase One z opisem problemu, związanego z duzym obciążeniem procka...

Strona 12 z 27 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów