czy w C1 4 wykastrowali podgląd pełnoekranowy, czy ja tego nie moge znaleźć?
Szukaj
czy w C1 4 wykastrowali podgląd pełnoekranowy, czy ja tego nie moge znaleźć?
Poszło. Okazało się ze mam zarejestrowane, ale nie na tym adresie E@
Jeśli nie pamiętamy hasła to klikamy na „forgotten”, wtedy system przyśle hasło(dostarczono mi je po nocy) na nasz adres emailowy. Dostaniemy :
Username : xxxxxxxxxxx
Password : yyyyyyyyy
Pincode :nnnnnnnnnn
Logujemy się na stronie PhaseOne, jeśli nie mamy swoich danych to musimy je edytować. Klikamy na niewidoczne miejsce kolo napisu LOGOUT- jakieś 4-5 mm po lewej stronie tego napisu (ktoś kto wpisał wcześniej swe dane ma tam imię i nazwisko klika chcąc wprowadzić zmiany) ,otworzy sie nowa strona wybieramy EDIT USER ACCOUNT i edytujemy dane w zakładce LICENSE MANAGEMENT, sprawdzamy co mamy zarejestrowane, ewentualnie da sie wyinstalować co zbędne .
Powodzenia
Panowie pytanie do tych co im się juz odało i mają go.Ja tez mam i przyznam ,że wszystko ok ale. Ni cholery nie moge sobie poradzic z kazaniem mu robienia przerówbki dla wszytkich plikow w danym katalogu. W poprzedniej wersji zaznaczałem wszystkie juz przygotowane i jazda.Szedłem na spacer albo spac a on mielił. Tu musze klikac kazdą z osobna. Tak samo nie wiem jak skopiować ustawienia z jednego zdjecia dla pozostałych lub kilku. Jak ktoś wie i ma czas to prosiłbym tak dosc jasno to napisac.
Już to pisałem, w tym wątku, zobacz sobie skróty klawiszowe w instrukcji (CTRL+SHIFT+D)
D700 | F5 | F4 | F3 | F2 | F | FM2n | NIKOMAT FTn | FUJIFILM X100
AF16/2.8D | AF18/2.8D | AF28/1.4D |AF20-35/2.8D | AF85/1.4D | AF105/2D DC | AF135/2D DC | AF180/2.8D | AF70-180/4.5-5.6D ED Micro | AF80-200/2.8D ED
MF16/3.5Ai | MF20/4Ai | MF28/2Ai | MF55/1.2Ai | MF105/2.5Ai
nie dziła niestety albo ja cos zle robie
Ok działaale tylko proces a jak zrobicby zaznaczajac wszytkie zmienicim jednoczesnie np balans bieli ?
a czy ktoś znalazł może rozwiązanie problemu z Exifem, w jpg zapisuje sie dużo mnie danych niż jest w oryginale, a na dodatek nie zapisuje się pole "autor" mimo iż są wprowadzone, a nie wczytuje go z komentarza wstawionego w body
pozdrawiam Piotr
Skontaktuj się z nami