Close

Strona 9 z 16 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 155

Domyślnie

hmm ale faktycznie są te kolory chyba jednak trochę przejaskrawione

Tzn. się jaj mam jedno pytanie, na jakiej nastawie saturacji w puszce to było pstrykane i czy była dalej jakaś manipulacja kolorami poza WB
    w ten żółty aż się nie chce wierzyć prawie tak bije po oczach, z trybun ten tez wszystkie żółte elementy biją po oczach, nie mam tu pod ręką nic skalibrowanego ale odjąłbym ze saturacji

Domyślnie

Testowałem D3 i 1DmkIII ; D3 wpada w żółty kolor ,1DmkIII ma bardziej naturalne barwy.
    Podniecacie się miniaturkami zdjęć ,nawet nie wiadomo czy są do końca ostre.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piast Zobacz posta
    Testowałem D3 i 1DmkIII ; D3 wpada w żółty kolor ,1DmkIII ma bardziej naturalne barwy.
    Na pewno nie są ostre, kolory są przewalone, nienaturalne, obraz jest zaszumiony - ogólnie to ten D3 to dno - teraz lepiej?
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piast Zobacz posta
    I po co Testowałeś, przecież wiadomo, że 1DmkIII jest "najlepszy na świecie - oczywista oczywistośc"
    D750_N17-35/2.8_N24-70/2.8_S35/1.4_N70-180micro_N80-200AFS

Domyślnie

To co mi się podoba w D3 to system odszumiania ,ale jeśli chodzi o detale to słabiutko wypada w porównaniu do canona

Kaleid
    Gość

Domyślnie

D3. ISO 10000 http://www.pbase.com/pse/image/89659179/original

Bardzo slabiutko, bardzo..

Domyślnie

Zrób krajobraz i porównaj to się przekonasz (i bliżej twarz na zdjęciu tym większe wrażenie że jest więcej detali)

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Jakieś konkrety? Nie? Szkoda. Canon bardzo słabiutko wypada w porównaniu do Nikona.

Domyślnie

zobacz zdjęcia fatmana krajobrazu np elektrociepłowni ,wygląda jak by było zrobione na 6mpix i interpolowane do 12mpix
    jak tego nie widzisz to idź do okulisty

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Coż, brak konkretów-będą inwektywy.

Strona 9 z 16 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów