piękne wyniki tych waszych doświadczeń z zapałkami - najbardziej podoba mi się wersja stiga
oj chyba ja też w najbliższym czasie pobawię się w piromana- niech na tylko ten statyw przyjedzie
Szukaj
piękne wyniki tych waszych doświadczeń z zapałkami - najbardziej podoba mi się wersja stiga
oj chyba ja też w najbliższym czasie pobawię się w piromana- niech na tylko ten statyw przyjedzie
D80 | Nikkor 18-70 | Nikkor 70-300 VR | 1GB SanDisk Extreme III | 2GB SanDisk Ultra II | CHĘCI DO NAUKI
tylko ze wersja stiga jest troche 'inna'mi akurat zalezalo na tym zeby zlapac jak najwiecej dymu
Z gory przepraszam za archeologie, ale sam dopiero9 teraz zabieram sie do tego tematu i mam pytanko: czy wyzwalanie lampy za pomoca CLS daje pozadany efekt?
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
szok ....... chodzi o tę archeologię, ale wywołany do tablicy odpowiem - tak daje z tym że lampa sterująca na sankach lub wbudowana muszą mieć zasłonięte palniki, tak, by ich światło nie świeciło z przodu, a jedynie zasterowało lampę boczną.
Oczywiście powinny być ust na brak błysku --- , chociaż niekoniecznie. zasłonkę najlepiej zrobić z kawałka kartonu.
rg
każde zdjęcie można zrobić inaczej, lecz nie wiadomo czy lepiej
Bajecznie to wyszło!!!
SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem
Skontaktuj się z nami