Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Domyślnie

piękne wyniki tych waszych doświadczeń z zapałkami - najbardziej podoba mi się wersja stiga

oj chyba ja też w najbliższym czasie pobawię się w piromana - niech na tylko ten statyw przyjedzie
    D80 | Nikkor 18-70 | Nikkor 70-300 VR | 1GB SanDisk Extreme III | 2GB SanDisk Ultra II | CHĘCI DO NAUKI

Domyślnie

tylko ze wersja stiga jest troche 'inna' mi akurat zalezalo na tym zeby zlapac jak najwiecej dymu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fruchu Zobacz posta
    tylko ze wersja stiga jest troche 'inna' (...ciach...)
    mimo wszystko, wszystkie wersje są zaje..... - gdzie ten statyw
    D80 | Nikkor 18-70 | Nikkor 70-300 VR | 1GB SanDisk Extreme III | 2GB SanDisk Ultra II | CHĘCI DO NAUKI

Domyślnie

Z gory przepraszam za archeologie, ale sam dopiero9 teraz zabieram sie do tego tematu i mam pytanko: czy wyzwalanie lampy za pomoca CLS daje pozadany efekt?
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

szok ....... chodzi o tę archeologię, ale wywołany do tablicy odpowiem - tak daje z tym że lampa sterująca na sankach lub wbudowana muszą mieć zasłonięte palniki, tak, by ich światło nie świeciło z przodu, a jedynie zasterowało lampę boczną.
    Oczywiście powinny być ust na brak błysku --- , chociaż niekoniecznie. zasłonkę najlepiej zrobić z kawałka kartonu.
    rg
    każde zdjęcie można zrobić inaczej, lecz nie wiadomo czy lepiej

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

Bajecznie to wyszło!!!
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów