Zwyczajnie, za chwilę otrzyamsz mailem ten pin kod i będziesz musiał go wstukać. Wtedy aktywujesz swoje konto.
Szukaj
Zwyczajnie, za chwilę otrzyamsz mailem ten pin kod i będziesz musiał go wstukać. Wtedy aktywujesz swoje konto.
Tak na szybko... Jak zobaczyłem jak "automat" podsyca niektóre fotki, pobiegłem na allegro i kupiłem sandiska z kodem...
Siedzę, siedzę bawię się... Iiiiiii rezultaty są wspaniałe, ale ergołomotologia mi nie odpowiada(starsza SERIO była milion razy lepsza.../wystarczyło po prostu dodać pare zakładek a nie majstrować nad całością).
Do rzeczy... Jak skopiować poszczególne zakladki(w poprzedniej wersji to było bajecznie proste...), teraz potrafię kopiować tylko wszystkie ustawienia(ze wszystkich zakładek) na raz(a to jest o kant pupska obić...). I jak do jasnej ciasnej ustawić by fotki otwierał mi w trybie portrait??!?!?!?!
Aha, starsza wersja działała u mnie zdecydowanie szybciej... Ta już zaczyna mulić na moim starym, jarym komputerku...
Ps. I jeszcze jedno... Ustawienia w kelvinach nie odpowiadają wyglądowo tym ze starszej wersji?!
Pozdrawiam Marcin
"Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon"
"Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."
"User data retrieved from the profile"
w okienku aktywacyjnym taki mam komunikat
ok już jest!!!
teraz popatrzymy co w "czwórce" sknocili, a co poprawili ..
Ja PITOLE! Jak zaznaczyć grupę zdjęć i wysłać ją do procesu?!?! grrrrr
Pozdrawiam Marcin
"Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon"
"Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."
zaznaczasz te co chcesz i ctrl+shift+D i już
D700 | F5 | F4 | F3 | F2 | F | FM2n | NIKOMAT FTn | FUJIFILM X100
AF16/2.8D | AF18/2.8D | AF28/1.4D |AF20-35/2.8D | AF85/1.4D | AF105/2D DC | AF135/2D DC | AF180/2.8D | AF70-180/4.5-5.6D ED Micro | AF80-200/2.8D ED
MF16/3.5Ai | MF20/4Ai | MF28/2Ai | MF55/1.2Ai | MF105/2.5Ai
Ostatnio edytowane przez prz3mo ; 22-12-2007 o 09:44
u mnie na samym poczatku miłe zaskoczenieo otwarciu programu, (odświerza? nie wiem jak to nazwać) błyskawicznie fotki zawarte w katalogu, w 3.7.6 było to nieraz upierdliwe
Skontaktuj się z nami