Close

Strona 9 z 27 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 261

Domyślnie

Zwyczajnie, za chwilę otrzyamsz mailem ten pin kod i będziesz musiał go wstukać. Wtedy aktywujesz swoje konto.

Domyślnie

Tak na szybko... Jak zobaczyłem jak "automat" podsyca niektóre fotki, pobiegłem na allegro i kupiłem sandiska z kodem...
    Siedzę, siedzę bawię się... Iiiiiii rezultaty są wspaniałe, ale ergołomotologia mi nie odpowiada(starsza SERIO była milion razy lepsza.../wystarczyło po prostu dodać pare zakładek a nie majstrować nad całością).
    Do rzeczy... Jak skopiować poszczególne zakladki(w poprzedniej wersji to było bajecznie proste...), teraz potrafię kopiować tylko wszystkie ustawienia(ze wszystkich zakładek) na raz(a to jest o kant pupska obić...). I jak do jasnej ciasnej ustawić by fotki otwierał mi w trybie portrait??!?!?!?!
    Aha, starsza wersja działała u mnie zdecydowanie szybciej... Ta już zaczyna mulić na moim starym, jarym komputerku...
    Ps. I jeszcze jedno... Ustawienia w kelvinach nie odpowiadają wyglądowo tym ze starszej wersji?!
    Pozdrawiam Marcin
    "Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon "
    "Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piterdm Zobacz posta
    Pomocy, ja uzupełniłem swój profil na stronie i na koncu wyskoczyło mi okienko z jakimś pincode
    dokładnie to.

Confirmation
    You will within few minutes receive a mail containing a pincode to use for activation.
    Please type the pincode in the field below and press submit.

Co mam dalej zrobić?
    ja z kolei mam piny, hasła i..nie wiem co z tym zrobic ? gdzie się wchodzi do profilu? nigdzie nie mogę tego znaleźć

Domyślnie

"User data retrieved from the profile"
    w okienku aktywacyjnym taki mam komunikat

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    JEST!

Musiałem edytować profil na stronie PhaseOne. Nie jest to proste, jeśli w czasie jego tworzenia nie poda się imienia i nazwiska, bo trzeba kliknąć w pustą, niewidzialną przestrzeń szerokości ok. 3 pikseli na lewo od napisu "logout". Po wpisaniu do profilu imienia i nazwiska się aktywował, bydlak szatański...
    teraz mnie szlag trafia, bo nie mogę tego miejsca znaleźć->gdzie jest ten napis 'logout" ?(mam idento sytuację co Ty miałeś)

Domyślnie

ok już jest!!!
    teraz popatrzymy co w "czwórce" sknocili, a co poprawili ..

Domyślnie

Ja PITOLE! Jak zaznaczyć grupę zdjęć i wysłać ją do procesu?!?! grrrrr
    Pozdrawiam Marcin
    "Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon "
    "Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."

Domyślnie

zaznaczasz te co chcesz i ctrl+shift+D i już
    D700 | F5 | F4 | F3 | F2 | F | FM2n | NIKOMAT FTn | FUJIFILM X100
    AF16/2.8D |
    AF18/2.8D | AF28/1.4D |AF20-35/2.8D | AF85/1.4D | AF105/2D DC | AF135/2D DC | AF180/2.8D | AF70-180/4.5-5.6D ED Micro | AF80-200/2.8D ED
    MF16/3.5Ai | MF20/4Ai | MF28/2Ai | MF55/1.2Ai | MF105/2.5Ai

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rotor Zobacz posta
    ok już jest!!!
    teraz popatrzymy co w "czwórce" sknocili, a co poprawili ..
    U mnie niestety jest jakas lipa....
    Nowa wersja, tylko odpalona, nawet nie wczytany zaden NEF do obrobki, a zużycie procesora non stop 99-100%.
    W starszej wersji 3.7.7 wynosi ono wtedy 0-2%.

Procek mam Athlon 3200+ 64bit, system WinXP Pro i 2GB Ramu...
    Ostatnio edytowane przez prz3mo ; 22-12-2007 o 09:44

Domyślnie

u mnie na samym poczatku miłe zaskoczenieo otwarciu programu, (odświerza? nie wiem jak to nazwać) błyskawicznie fotki zawarte w katalogu, w 3.7.6 było to nieraz upierdliwe

Strona 9 z 27 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów