Szukaj
- wybrać activate po uruchomieniu
- wpisać kod z kartki dołączonej do SanDiska
- podać e-mail, który służył do założenia profilu
- podać hasło do profilu, który trzeba założyć logując się po raz pierwszy na stronie PhaseOne żeby pobrać program;
jeśli nie pamiętasz - wybierz forgotten, wtedy system przyśle hasło
- dane osobowe i kraj wskakują same
- activate
nie trzeba deaktywować poprzedniej wersji
uważać z aktywnym firewallem, żeby nie zablokował połączenia
"Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy
Czy CaptureOne 4 ma takie wymagania sprzętowe jak Light Room czy większe?
NIKON...
po wciśnięciu "Forgotten password" przy próbie aktywacji przyszło na maila hasło do profilu i działa bez problemu
pozdrawiam Krzysiek
Wczoraj kupiłem kartę SanDiska CF 2GB, zarejestrowałem (wczoraj jeszcze wersję 3.x) i dziś patrzę jest info o 4.
Zgadza się, z poziomu programu nie można zaktualizować, natomiast spokojnie ściągnąłem, zainstalowałem używając tego samego klucza i aktywowałem oprogramowanie.
Na T42 1,8GHz 1GB RAM chodzi akceptowalnie.
Pozdrawiam![]()
D200 plus graty...
Wpisałem hasło, a w starym C1 dane były niby podane. Usiłowałem znaleźć na stronie PhaseOne miejsce, gdzie mogę edytować profil, ale daremny to był trud. Zaraz mnie trafi qrvica i wywalę to w p.... na wieki wieków amen, a szkoda, bo uruchomiłem gada w trialu i chodzi jak burza... (C2D+2GB)
1. ściągnąłem aktualizację
2. zainstalowałem
3. uruchomiłem
4. wpisałem kod - bo mnie grzecznie poproszono
5. moje dane (imię, o którym piszecie, że jest nieaktywne) zostały zaktualizowane automatycznie z bazy Phase One - bo tak kliknąłem, po wpisaniu mojego maila, który służy jako login w bazie phase one
6. działa
7. nie odinstalowałem 3.7 - mam obie działające wersje.
Czornyj, imię i nazwisko musisz podać w profilu na stronie Phase One. Są tam obowiązkowe. Wtedy karta aktywacji je sobie ściągnie. Oczywiście musisz się zalogować
Mnie się jeszcze trochę buntował (chyba przeciążenie serwerów), ale poszedł.
Pozdrawiam
Jarek Piekarski
Skontaktuj się z nami