Close

Strona 16 z 30 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 295

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lacha Zobacz posta
    to chyba normalne ze do gripa jest ten koszyk na paluszki nie? chyba nie sprzedaja "golego".. bo kurcze zamawiajac nie zwrocilem na to uwagi :/

a swoja droga ciekawa sytuacja...
    ostatnio kolega rabijki wspominal ze w Fotojokerze w Katowicach lezy MB-D10 za 490zl no wiec wybralem sie tam checia zakupu i tu moje zdziwienie grip jest ale za 980... Pani mi powiedziala ze Nikon Polska mial na poczatku zle cenniki dlatego tak tanio mozan bylo dostac gripy i ze teraz takie ceny beda normalne... wiecie cos o tym?
    W Fotojokerze mają trochę namieszane... Przynajmniej w tym w Sosnowcu. Najpierw D300 był za 6400 zł z groszami a jak byłem 2 dni temu to był za niecałe 6000 zł. No chyba że opuścili cenę D300 a podnieśli cenę gripa
    De czy'sta + szkliwo

Domyślnie

witam
    Wiem, że jest w zestawie z MB-D10 koszyk na 8 AA, jak napisałem chcę kupić DODATKOWY koszyk
    Pozdrawiam Artur
    http://www.akfoto.pl - fotografia ślubna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lacha Zobacz posta
    ostatnio kolega rabijki wspominal ze w Fotojokerze w Katowicach lezy MB-D10 za 490zl no wiec wybralem sie tam checia zakupu i tu moje zdziwienie grip jest ale za 980... Pani mi powiedziala ze Nikon Polska mial na poczatku zle cenniki dlatego tak tanio mozan bylo dostac gripy i ze teraz takie ceny beda normalne... wiecie cos o tym?
    To by wszystko wyjaśniało. To była jedyna niekonsekwencja w porównaniu z cenami z USA. Tam grip wychodzi przy obecnym kursie 650zł. 980zł w Polsce niestety wygląda zdecydowanie bardziej realnie niż 490.
    Pozdrawiam, Maciek
    Nie to ładne, co ładne, lecz to, co się komu podoba.
    ||N D300|N MB-D10|N 24-70 N|N 60D Micro|SB 800|MF 055 Pro + 322RC2|L CompuTrekker Plus AW|| | Mój Mikołajek |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kyllan Zobacz posta
    (...) 980zł w Polsce niestety wygląda zdecydowanie bardziej realnie niż 490.
    tym bardziej się ciesze że "udało" mi się go kupic za 388 zł brutto
    MarcinWilk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mswilk Zobacz posta
    tym bardziej się ciesze że "udało" mi się go kupic za 388 zł brutto
    Gdzie?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Gdzie?
    Na chwilę obecną gripa juz nie ma i prawdę mówiąc został wykupiony w jeden dzień (a było 13 sztuk) o czym pisałem, gdy go wywąchałem --> TU
    Ostatnio edytowane przez mswilk ; 17-12-2007 o 21:17
    MarcinWilk

Domyślnie

Panowie !!!! niezle jaja

"Niestety plotka dotycząca pomyłki w cenie pojemnika na baterie MB-D10 potwierdziła się. Dzisiejsza dostawa jest już z "nowymi" niestety wyższymi cenami. Ale jak się tak głębiej zastanowić to kto się spodziewał, że D300 będzie kosztował mniej niż 6500zł a MB-D10 mniej niż 1000zł? Pewnie nikt. Tak więc w imieniu Nikon Polska przepraszam za podniesienie ceny. Po raz kolejny wyszło na to, że należy nowości kupować w pierwszym rzucie. To się poprostu opłaca."

nowa cena to 999zł http://www.imfoto.pl/index.php?zaw=16&id=1686

Ufff - 560 zł w kieszeni

Domyślnie

Też udało mi się załapać na tańszego gripa :]
    De czy'sta + szkliwo

Domyślnie

Sprawdzilo sie raz jeszcze przyslowie - kto pierwszy ten lepszy ;P

Domyślnie

Niezłe, a w czym grip od D300 jest lepszy MB-D200 że jest 2 x droższy?
    Ostatnio edytowane przez Jacek B. ; 18-12-2007 o 21:19
    NIKON...

Strona 16 z 30 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów