Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Zapomniana szopa

Witam.

Nie prezentuję tu często moich fotografii gdyż poziomem nie sięgają aż tak jak bym oczekiwał.
    Mimo to zarzucę jeden kadr z jesiennego pleneru. Będę wdzięczny za komentarze.
    1
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Fotka bardzo przyjemna, kadr ciekawy, jedynie kolorystyka troszkę padła - deski ze ścian są zielono-żółte, znakiem tego trzeba się pozbyć dominanty.

bombel
    Gość

Domyślnie

Zdecydowanie dobre. Przypomina mi angielskie ilustracje do bajek, z książek z początku wieku.

Podobno ogrody angielskie wymagają strasznie dużo pracy ogrodnika, żeby wyglądały, jakby były całkiem dzikie.

A na zdjęciu podoba mi się wprowawdzenie przez trawnik do tytułowej szopy, a potem ściana drzew - ładnie to się zgrywa ze sobą. Zastanawiam się tylko, czy nie za dużo żółtego w całości koloru - chociaż plener jet jesienny, więc ten żółtawy zafarb nie razie tak bardzo.

Ja jestem na plus.

Domyślnie

Troszkę ściągnąłem żółtego zafarbu, może teraz ogląda się lepiej.
    2

Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Nie czuję przesady z żółtym...może to laptok...Ten klimat akurat sympatycznie odbieram .
    Ładne...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Akurat w tym samym czasie "wsadziłeś" poprawkę.Ja ,chyba,jestem za jedynką...Nawet w jesieni nie zaszkodzi troszkę ciepełka...I to i to dobre....
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Jakaś studnia na pierwszym planie by sie jeszcze przydała wówczas byłby full wypass

Domyślnie

wersja nr 2 lepsza ,fotka sympatyczna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Jakaś studnia na pierwszym planie by sie jeszcze przydała wówczas byłby full wypass
    Noo, i dzieweczka w stroju regionalnym czerpiąca wodę z tejże...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    Noo, i dzieweczka w stroju regionalnym czerpiąca wodę z tejże...
    Strój niewymagany...
    Skoro dół mało ciekawy, to może masz skadrowanie nieco wyżej? Może coś na niebie by się działo ciekawego? Sielski obrazek...
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów