Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

Jedynaczka taka bardziej bajkowa

Domyślnie

Dziękuje za wszystkie komentarze.

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    to może masz skadrowanie nieco wyżej? Może coś na niebie by się działo ciekawego? Sielski obrazek...
    Niestety to jedyny wybrany kadr, niebo w tym dniu było pozbawione jakichkolwiek barw.
    Przyznam, że z tą żółtą dominantą też mi się podoba ale jest to wynikiem skakania z monitora LCD na CRT u kolegi. Nie wiem dlaczego, ale po zakupie LCD mam problem z kolorami (to tak ogólnie ujmując). Kiedy obrobię fotografię na LCD i już wydaje mi się ona "żyletą" to na monitorku CRT jest nic nie warta, mętna, płaska, pozbawiona głębi. Natomiast taka jak ta dzisiejsza z szopą była robiona od podstaw na CRT a po wyświetleniu na moim LCD jest nienaturalnie ciepła, czasami nieprzekontrastowana . Zastanawiam się czy dobrze zrobiłem pozbywając się starego dobrego ciężkiego monitora
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Ta szopka stoi w Ojcowie lub jakiejś wiosce niedaleko, nie pamiętam dokładnie bo byłem tam kilka lat temu. Też mam ją na fotce (ale Twoja lepsza). Szkoda że nie wykadrowałeś tak, żeby było widać tą skałę z tyłu. Mimo to podoba mi się.

Pozdrawiam

Domyślnie

Zgadza się, ta szopa stoi przy drodze z Pieskowej Skały do Ojcowa.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

ja bym wolal do 3 rawow i postaral sie zrobic z tego klimatyczne b/w ewentualnie z jakims zafarbem kolorystycznym.
    ogolnie bardzo fajne miejsce z duzym potencjalem, troszke z niego uskubnales

podoba mi sie, troszke jak ta tapeta z windows - chata w polu

Domyślnie

Oryginalna (lepsza) wersja kolorystycznie ciepła i przyjemna. Kadr również ciekawy. Jak ktoś już powiedział, bajecznie...
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

LaughterAfter
    Gość

Domyślnie

Podoba mi się zdjęcie (bardziej pierwsze za cieplejsze kolorki), szopa też "Klimatyczna" szopa, "klimatyczne" zdjęcie.

Domyślnie

Dziękuję za miłe komentarze i porady.
    Podłączę drugą fotografię, kadr może nie tak wyszukany ale coś tam w sobie ma. Jak myślicie?
    3
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Foto-szopa zdecydowanie przyjemniejsza w odbiorze

Domyślnie

Bajkowa szopa w pierwszej odsłonie najlepsza, aż czeka się na chmarę angielskich dzieciaków z za niej wybiegających.
    Inspiracja zasięgnięta z "bombelkowych wizji" z poprzedniej strony.

ładna, sielska, czarodziejska

pozdrawiam
    Maja
    Pozdrawiam
    Maja

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów