Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Domyślnie

Osobiście kożystam a iplusa za 110zł i modemem na ExpresCard i jestem bardzo zadowolony a do niedawna korzystałem z szybkiego stałego łącza - polecam, ale dobrze jest najpierw mape zasięgu na stronie producęta na HSDPA bo mieszkam na obrzeżach bydgoszczy i era by mnie nie sięgła.
    D50 nex5n x-pro1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tommybox Zobacz posta
    Jezeli mozesz to polecam poczekac 1-2 miesiace. Wszyscy trzej Operatorzy wprowadza karty z duza predkoscia HSUPA i wtedy korzystanie z bezprzewodowego netu zaczynie nabierac sens. Oczywiscie wszystko zalezy, gdzie Twoja dziewczyna bedzie uzywala neta: duza aglomeracja (tylko tam bedzie HSUPA na poziomie od 1.9 Mbit/s)...

pozdrawiam
    Informacyjnie... calosc technologii nazywa sie HSxPA ... a HSUPA wcale nie bdzie szybsze bo ograniczeniem tego standardu jest 5,76 Mb/s .. HSDPA 14,4Mb/s... dla zaintersowanych prowadzi sie prace nad standardem HSOPA (100Mb/s down 50MB/s up ... w polsce tylko 10% BTS przystosowanych jest obecenie do obslugi technologi HSxPA i znajduja sie glownie o obrebie duzych aglomeracji... reszta Polski niestety "dociera" przedpotopwe BTS w ktorych implementacje EDGE`A trzeba uznac za duze wyzwanie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barkowx Zobacz posta
    Osobiście kożystam a iplusa za 110zł i modemem na ExpresCard i jestem bardzo zadowolony a do niedawna korzystałem z szybkiego stałego łącza - polecam, ale dobrze jest najpierw mape zasięgu na stronie producęta na HSDPA bo mieszkam na obrzeżach bydgoszczy i era by mnie nie sięgła.
    Też korzystam z iplusa przy pomocy express card Merlin coś tam.
    Aplikacja którą daje Plus z modemem iplus manager to badziewie które nie dość, że dosć długo się ładuje, to spowalnia komputer, a także spowalnia samo połączenie.
    Dlatego polecam, żeby po odpaleniu tego chłamu i po zalogowaniu się do sieci, zamknąć program.
    Połączenie powinno nastąpić zaraz po otwarciu przeglądarki.
    Wszystko wtedy działa zdecydowanie lepiej.

Domyślnie

Dobra zasięgnąłem języka, posprawdzałem parę rzeczy i raczej zdecyduję się na Blue Connect'a. Mją w ofercie 2 modemy: Huawei E630 i Merlin XU870. W promocji ten drugi jest sporo droższy. Przeglądałęm dane techniczne, różnią się łączem PCMCIA - ExpressCard. Żadnych innych różnic nie znalazłem, no chyba, że czegoś nie wiem... Czy ten tańszy będzie dobry??

Pozdrawiam
    Dlaczego BODY a nie korpus...?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Squier Zobacz posta
    Dobra zasięgnąłem języka, posprawdzałem parę rzeczy i raczej zdecyduję się na Blue Connect'a. Mją w ofercie 2 modemy: Huawei E630 i Merlin XU870. W promocji ten drugi jest sporo droższy. Przeglądałęm dane techniczne, różnią się łączem PCMCIA - ExpressCard. Żadnych innych różnic nie znalazłem, no chyba, że czegoś nie wiem... Czy ten tańszy będzie dobry??

Pozdrawiam
    Zależy jakie masz łącze w laptopie? Czy PCMCIA czy ExpressCard. Wtedy kupujesz modem który odpowiada Twojemu łączu w laptopie.
    Modemy ExpressCard jeszcze długo będą drogie bo to łącze niedawno wprowadzono do laptowów. Jest to poprostu następca PCMCIA
    De czy'sta + szkliwo

Domyślnie

Akurat mam w laptopie dwa łącza, więc po prostu kupię ten tańszy.
    Dlaczego BODY a nie korpus...?

Domyślnie

Miliard chinczykow nie moze sie mylic... cale Chiny na tym chodza (Huawei) i dodatkowo niedawno kupili 3Com`a to tak OT

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów