Close

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 96

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pio2w Zobacz posta
    Pewnie ruznica jest ale przepaści to ja nie widzę do studia w plener to raczej nawet mym skromnym zdaniem lepsze d200
    dziwie sie tylko ze wszyscy tak za wszelka cenę sie pozbywają d200 a mało kto chce to kopić jakby sie zdjęć tym robić niedało teraz tylko D300
    śmieszą też posty jaki obiektyw , bateria , karta najlepsze do d300 jakby to z d200 już nie pasowało niedługo zaczną sie jaki pasek , pokrowiec w czyms przecież trzeba to cudo nosić i statyw też do d300 statyw musi być wyjątkowy a na koniec ładna poduszkę aby sie w domu dobrze prezentował . Niestety wiele postów o d300 ale wiele nic nie wnosi M powinien pozamiatać w tym dziale spakować co ważne do jednego wora .
    Test na optyczne spoko nic nowego nie wniósł wysokie czułości owszem widoczna poprawa
    Fajny gadżet to te 51 pól ale ciekawi mnie jak sie to w praktyce sprawdzi ,ogólnie fajna puszka tylko cena z kosmosu
    bo ludzie kupują, bo nowosc, nie wykorzystując mozliwosci jakie daje d200, ot nowka to trzeba miec a stary do kosza bo iso 1600 szumi i niech szumi, moze czasem mnie irytuje ale jak sie wie jak, to i szum mozna usunąc - tylko trzeba wiedziec jak

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Proszę...przeedytuj ten post, bo tego się nie da przeczytać....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaleid Zobacz posta
    Proszę...przeedytuj ten post, bo tego się nie da przeczytać....
    kto?

Kaleid
    Gość

Domyślnie

pio2w

Domyślnie

I za rok tym razem beda D300 z przebiegiem 3000. Wydaje mi sie, ze polowa ludzi kupujacych profi sprzet to pozerzy
    >>> Pozdrawiam <<<

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Igorsky Zobacz posta
    I za rok tym razem beda D300 z przebiegiem 3000. Wydaje mi sie, ze polowa ludzi kupujacych profi sprzet to pozerzy
    bo taka moda.
    tak samo bylo z dziarami, moda, lato to ludzie sie kluli - motylki, delfinki, tylko nikt nie pomyslal ze to zostanie do konca zycia, chyba ze sie laserem potraktuje

Domyślnie

Chyba kupie sobie D200 bo ma czarny nie slizgajacy sie spust tak jak w moim 70. Serio ten spust jest zajebczy
    >>> Pozdrawiam <<<

C3zar
    Gość

Domyślnie

Panowie Igorsky i jacoslavgth bez urazy, ale co wasze rozmyślania wnosza do tego wątku (patrz tytuł)?

Domyślnie

Sabotujemy watek o D300 . Dobra podniecajcie sie dalej
    >>> Pozdrawiam <<<

Domyślnie

STOP watkom o D300
    "D300 i testy w internecie" 5 dalej "Test D300 na optycznych"
    jedna strona 14 wątków o D300 sporo sie powtarza
    "D300 a nowy grip" następny "bardzo "czuły" spust w gripie D300"

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów