Chłopaki podali też w specyfikacji aparatu "notatkę głosową" - funkcję, której ten aparat nie ma. Widocznie niedokładnie zrzynali i pomyliło im się z D3.
Szukaj
Chłopaki podali też w specyfikacji aparatu "notatkę głosową" - funkcję, której ten aparat nie ma. Widocznie niedokładnie zrzynali i pomyliło im się z D3.
Krzysztof Paszkiewicz
za to nie wspomnieli nic o możliwości indywidualnej kalibracji AF pod szkła, a chyba jest taka funkcja i wydaje mi się to dość istotne
"Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy
Myślałem ze w takich testach powinno się podawać wszystkie maksymalne wartości dla aparatów a tu w tabeli zdjęcia seryjne 6 kl/s .
Oj mam wrażenie ze tych aparatów to oni wcale na testach nie posiadali .
. . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .
.... aaaaaaa i to mnie utwierdza w tym przekonaniu " Zasilanie
-Akumulator litowo-jonowy EN-EL3e, ładowarka MH-18a, opcjonalny
pojemnik na baterie (grip) MB-D200, " .
Ostatnio edytowane przez gadas ; 15-12-2007 o 20:26
. . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .
"6 kl/s, 8 kl/s z adapterem AC lub gripem MB-D10"
Gadas, nie czytales dokladnie. Patrz tabelka. Optycznie wystartowali stosunkowo niedawno, maja narazie "ubogi" repertuar, ale sam fakt, ze ktos w Polsce chce konkurowac z pbase, z Kenem, czy innymi jest godne podziwu! Czekam z niecierpliwoscia az urosna do pierwszej ligi i beda im zlecane testy on importerow czolowych marek.
Acha, nie mam nic wspolnego z optyczne.pl
2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S
Wady:
- brak stabilizacji matrycy,
Nie ma co... polecieli
Oczywistym jest, ze Nikon i Canon nie poszli w stabilizacje matrycy, a stabilizowane szkła i pisanie tego w wadach jest conajmniej naciągane.
Skontaktuj się z nami