Close

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 96

Domyślnie Test D300 na optycznych

http://www.optyczne.pl/60.1-Test_apa...0_Wst%EAp.html

jeszcze nie przeczytałem, od razu tu podlinkowałem :P

Edit: już przeczytałem
    Ostatnio edytowane przez Przemek Paśnik ; 15-12-2007 o 17:15

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Ja przeczytałem i najbardziej zdziwiła mnie uwaga iż szybkość AF nie powala, mało tego Panowie odnieśli wrażenie podobnie jak ja, że AF działa jakby wolniej od tego w D200. Ja do tego wniosku nie potrzebowałem wielkiego testu. Wystarczył zoom 17-55 f2,8. Może to kwestia użytych szkieł ?
    Pozostaje tylko wierzyć bądź nie wierzyć w Ich rzetelność i umiejętności sprawdzenia.

Domyślnie

mnie tylko ciesz opinia o d200, to nadal aparat, ktory jest klasą samą w sobie

Domyślnie

Odkąd na rynek wkroczyła 300tka jakość zdjęć z d200 można porównać do zdjęć z telefonu komórkowego
    ciekawe kiedy ten szał pozbywania sie 200tek minie niedługo to ceny będą nisze od d70
    mocno sie zastanawiam nad kupnem drugiej ale najpierw szkla
    Ostatnio edytowane przez pio2w ; 15-12-2007 o 18:15

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pio2w Zobacz posta
    Odkąd na rynek wkroczyła 300tka jakość zdjęć z d200 można porównać do zdjęć z telefonu komórkowego
    Eeeee, nie szalej. Różnica jest, nie powiem, ale takie porównanie to lekka przesada. D200 to dobra pucha

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pio2w Zobacz posta
    ciekawe kiedy ten szał pozbywania sie 200tek minie niedługo to ceny będą nisze od d70
    mocno sie zastanawiam nad kupnem drugiej ale najpierw szkla
    Podobnie bylo z F90x i F100.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    mnie tylko ciesz opinia o d200, to nadal aparat, ktory jest klasą samą w sobie
    ...i niech nikt nie śmie tego podważać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jjj Zobacz posta
    ...i niech nikt nie śmie tego podważać

C3zar
    Gość

Domyślnie

Jedną rzecz błędnie stwierdzono w tym teście, a mianowicie stwierdzono, że przycisk BKT usunieto, a on został
    umieszczony wspólnie z przyciskiem funkcyjnym. Obecnie mam w przycisku funkc. przypisaną blokadę błysku,
    ale i BKT, który uruchamia sie po naciśnięciu przycisku funkc. i przekręcenia kółka nastawczego.
    Nie doczytali pewnie instrukcji i organoleptycznie stwierdzono to co stwierdzono

Domyślnie

Pewnie różnica jest ale przepaści to ja nie widzę do studia w plener to raczej nawet mym skromnym zdaniem lepsze d200
    dziwie sie tylko ze wszyscy tak za wszelka cenę sie pozbywają d200 a mało kto chce to kopić jakby sie zdjęć tym robić nie dało teraz tylko D300
    śmieszą też posty jaki obiektyw , bateria , karta najlepsze do d300 jakby to z d200 już nie pasowało niedługo zaczną sie jaki pasek , pokrowiec w czymś przecież trzeba to cudo nosić i statyw też do d300 statyw musi być wyjątkowy a na koniec ładna poduszkę aby sie w domu dobrze prezentował . Niestety wiele postów o d300 ale wiele nic nie wnosi M powinien pozamiatać w tym dziale spakować co ważne do jednego wora .
    Test na optyczne spoko nic nowego nie wniósł wysokie czułości owszem widoczna poprawa
    Fajny gadżet to te 51 pól ale ciekawi mnie jak sie to w praktyce sprawdzi ,ogólnie fajna puszka tylko cena z kosmosu
    Sorki za błędy dysekcja
    Ostatnio edytowane przez pio2w ; 15-12-2007 o 19:22

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów