Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Droga cd.

Domyślnie

Wiadomo 1-ka, widze, ze nowe szklo sluzy bardzo dobrze...to i dobrze kiedys moze wydasz album o urokliwych zakatach 3-miasta...ja ustawiam sie na plener wiosna-lato
    Pozdrawiam
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Onsajt Zobacz posta
    Wiadomo 1-ka, widze, ze nowe szklo sluzy bardzo dobrze...to i dobrze kiedys moze wydasz album o urokliwych zakatach 3-miasta...ja ustawiam sie na plener wiosna-lato
    Pozdrawiam
    downunder ,dzieki za ocenę

Rafale o urokach Gdanska wydano już tyle i zrobili to tak znani fotografowie !!!!
    ja mogę się tylko cieszyć że czasami znajdę jakiegoś rodzynka pozdrawiam

ps.ładnie sobie ufarbowałeś brodę ,taki równy kolorek Ci wyszedł

Cytat Zamieszczone przez gadas Zobacz posta
    1 podoba mi sie tylko troszkę za zimno wygląda ... twoje poprzednia praca chyba z przed miesiąca była moim zdaniem ciekawsza kolorystycznie ...
    Inne światło, inne kolory więc i klimat inny. Obie "drogi" bardzo mi się podobają a 2-czka w tym watku robi na mnie wyjątkowe wrażenie.
    NIKON - system

Domyślnie

Barwy mi sie w tych zdjeciach podobaja... Gratuluje obiektywu.

Domyślnie

Witam.
    Kurcze i znowu swietne zdjecia Janusz i bardzo dobre ,jest na czym zawiesic oko. Pion bardzej mi sie podoba , ale jak patrze na 2 to znow 2 bardziej teraz juz sam nie wiem , ale jedno wiem napewno Twoje zdjecia bym rozpoznal zawsze i wszedzie a to wszystko przez te swietne kolory ,ktore zawsze podziwiam w Twoich zdjeciach.
    Juz kilka razy pisalem ze mi sie podobja kolorki w Twoich zdjeciach , ale podobaja naprawde tak bardzo ze musialem napisac to jeszcze raz i pewnie jeszcze nieraz napisze.
    Pozdrawiam.
    Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.

Domyślnie

Skrzat,Shooter-dziekuję za opinię fajnie że coś znależliscie dla siebie

Vanve-rozpieszczasz mnie ,dziekuje za pozytywa cieszę się że Ci się podoba ,nie sądziłem że kolorystyka na moich fotkach jest tak charakterystyczna

Domyślnie

Bardzo mi się podoba pionowy kadr.
    Patrzę na to zdjęcie i czuję orzeźwiający jesienny chłód, zimno mi w nos i mam pod nogami brukowaną drogę.
    Ja się na robieniu zdjęć specjalnie nie znam, ale podobają mi się ładne rzeczy, a to jest ładne !
    Pozdrawiam.

Domyślnie

b. ładne miejsce jedynka, ale chyba osobiście uciąłbym minimalnie drogę na dole.
    zdjęcie życia jeszcze przede mną

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_cudny Zobacz posta
    b. ładne miejsce jedynka, ale chyba osobiście uciąłbym minimalnie drogę na dole.
    specyjalnie pokazałem z takiej perspektywy,moim zdaniem w takim oddaniu między innymi jest zawarty urok tego miejsca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_cudny Zobacz posta
    W życiu ! W brukowej drodze połowa uroku!

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów