Wiadomo 1-ka, widze, ze nowe szklo sluzy bardzo dobrze...to i dobrzekiedys moze wydasz album o urokliwych zakatach 3-miasta...ja ustawiam sie na plener wiosna-lato
Pozdrawiam
Szukaj
Wiadomo 1-ka, widze, ze nowe szklo sluzy bardzo dobrze...to i dobrzekiedys moze wydasz album o urokliwych zakatach 3-miasta...ja ustawiam sie na plener wiosna-lato
Pozdrawiam
Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał
Barwy mi sie w tych zdjeciach podobaja... Gratuluje obiektywu.
Witam.
Kurcze i znowu swietne zdjecia Januszi bardzo dobre ,jest na czym zawiesic oko. Pion bardzej mi sie podoba , ale jak patrze na 2 to znow 2 bardziej teraz juz sam nie wiem , ale jedno wiem napewno Twoje zdjecia bym rozpoznal zawsze i wszedzie a to wszystko przez te swietne kolory ,ktore zawsze podziwiam w Twoich zdjeciach.
Juz kilka razy pisalem ze mi sie podobja kolorki w Twoich zdjeciach , ale podobaja naprawde tak bardzo ze musialem napisac to jeszcze raz i pewnie jeszcze nieraz napisze.
Pozdrawiam.
![]()
Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.
Skrzat,Shooter-dziekuję za opinię fajnie że coś znależliscie dla siebie
Vanve-rozpieszczasz mnie ,dziekuje za pozytywa cieszę się że Ci się podoba ,nie sądziłem że kolorystyka na moich fotkach jest tak charakterystyczna
Bardzo mi się podoba pionowy kadr.
Patrzę na to zdjęcie i czuję orzeźwiający jesienny chłód, zimno mi w nos i mam pod nogami brukowaną drogę.
Ja się na robieniu zdjęć specjalnie nie znam, ale podobają mi się ładne rzeczy, a to jest ładne !
Pozdrawiam.
b. ładne miejscejedynka
, ale chyba osobiście uciąłbym minimalnie drogę na dole.
zdjęcie życia jeszcze przede mną
Skontaktuj się z nami