Close

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 78

Wątek: D400 a FF

Domyślnie

Poczekajcie na D600. Ten to juz nie bedzie potrzebaowal szkiel, sam bedzie robil zdjecia...
    Bezsensowne sa takie tamaty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BartEK4 Zobacz posta
    to jak wazna role odgrywaja szkla to ja wiem. Wiec takiego watku nie napisze. Ale wszyscy licza na Ciebie.
    Wiesz, że szkła są ważne a pytasz się czy kupić D3 i jeść ryż przez dwa lata? Rozumiem, że obiektyw ulepisz sobie z kleiku ryżowego.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ Zobacz posta
    Wiesz, że szkła są ważne a pytasz się czy kupić D3 i jeść ryż przez dwa lata? Rozumiem, że obiektyw ulepisz sobie z kleiku ryżowego.
    jakie szklo to juz jest wiadome.

Nikon AF-S 14-24mm 2.8 G ED

Domyślnie

błagam.... kochanym moderatorze... zamknij ten wątek... a jak nie to ja zaraz zaczynam nowy o D400, D95, D44, D4 i oczywiście o tym czy mogę podkręcić D200 do D300 i czy można samemu włozyć matrycę od D300 do D200!!!
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

Proponuję odwiedzić kilka stron profesjonalnych fotografów przyrody. Nierzadko robią zdjęcia 600mm z TC 1.4 lub 1.7.
    The name of the game is to fill the frame.

Domyślnie

nie potrzebuje badziewi z D3. Jedyne co chce to pelna klatke i jakosc D200/D300
    Możesz nam wskazać, co wg Ciebie jest badziewiaste w D3?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Możesz nam wskazać, co wg Ciebie jest badziewiaste w D3?
    przepraszam za wyrazenie jesli Cie urazilo. Jak napisalem na poczatku nie potrzebuje gripu, iles tam klatek na sekunde,itp. Nazwalem to badziewiami bo akurat tego nie potrzebuje w swojej pracy. Jak wczesniej wspomnialem przepraszam Cie ze sie tak wyrazilem.

Domyślnie

przepraszam za wyrazenie jesli Cie urazilo. Jak napisalem na poczatku nie potrzebuje gripu, iles tam klatek na sekunde,itp. Nazwalem to badziewiami bo akurat tego nie potrzebuje w swojej pracy. Jak wczesniej wspomnialem przepraszam Cie ze sie tak wyrazilem.
    Nie pytałem z powodu urazy, lecz z ciekawości. Słówko "badziewie" ma konotację zdecydowanie negatywną, a ja jestem forumową mendą ortograficzną, w dodatku ciekawą nowych słówek i ich nowych znaczeń.
    Pozdrawiam.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

kupic sobie ... D200 i zbierac szklarnie zeby po 2 latach kupic ..... ktory bedzie mial pelna klatke.
    ta wersja

badziewi z D3.
    dobrze, że się z tego wytumaczyłeś

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ Zobacz posta
    A wracając do pytania to skąd my możemy wiedzieć czy D400 będzie FX czy nie. W tej chwili wie to pewnie kilka osób z zarządu Nikona i są to plany strategiczne, które mogą się jeszcze zmienić. Opieranie wyboru systemu na wróżeniu z fusów to niezbyt dobry pomysł.
    Racja. Nie wiadomo kiedy będzie tanie FF. Nie wiadmo czy D400 to będzie FX.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta

Racja. Nie wiadomo kiedy będzie tanie FF. Nie wiadmo czy D400 to będzie FX.
    jesli bedzie to D400 z pelna klatka to raczej na pewno bedzie tansze od D3 tak z zasady i z logiki.

No i byl by konkurentem dla 5D.

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów