Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Weronika cd.

Bardzo się cieszę, że znowu mogę oglądać Weronikę!
    Delikatna, subtelna, zniewalająca wdziękiem i urodą dziewczynka. Z pewnością można powiedzieć - urodzona modelka.
    Spuszczony wzrok?! Dla mnie bajka. Ogromna naturalność.

Te wszyskie aspekty sprawiają, że ogląda się jej fotki z ogromną przyjemnością a niedociagnięcia o których pisze Zbigniew (pełen szacunek, uznanie i sympatia) tzn. iso,szumy,tło - schodzą na dalszy plan i nie przeszkadzają w odbiorze. Wynikają one zresztą ,z tego co piszesz, z niedopatrzenia i dlatego wystawileś je właśnie w tej kategorii z pełną świadomością.

Reasumując: fotki świetne. i każdy chciałby mieć takie w swoim albumie.
    NIKON - system

Domyślnie

napisał Swiatło
    Jak to jest jak się ma wnuki? Czym to się różni od własnych dzieci?
    Sam już nie mogę się doczekać....
    rożnica jest zasadnicza dla osób z bagażem przeżyć które w życiu otarły się o wiele doświadczeń ,wnuki to takie małe nieskażone jeszcze grzechem aniołki ,które są wolne od tylu niegodziwych cech drzemiących w dorosłym społeczeństwie
    czas im poświęcany nie zastąpi żadnych wcześniej doświadczanych życiowych radości,cierpliwość niespotykana dotychczs we wzajemnych relacjach z ludżmi --bo w tych układach nie ma sobie równej

jak nigdy dotąd zaczynamy zdawać sobie sprawę z rzeczy naprawdę ważnych w życiu tych kochanych maleńkich istotek -kiedy słyszę nie sprowokowane żadnym pytaniem ani zdażeniem słowa cztero i półrocznej Weroniki "kocham cię bardzo dziadku" to naprawdę jest to największą nagrodą jakiej mogłbym od życia oczekiwać

ktoś kiedyś powiedział ,,,gdybym wiedział że wnuki są takie fajne to zaczął bym od nich,,,
    czekaj więc Czarku cierpliwie bo naprawdę warto pozdrawiam
    ps.dzięki za koment

Skrzat-cieszę się bardzo że moja wnuczka budzi w Tobie tak pozytywne opinie ,bo o ile dobrze pamiętam już kiedyś pisałaś o tym pozdrawiam

Domyślnie

Modelka piękna - widać że kocha dziadka i jego maszynkę
    Leciuteńko za żółto na moim crt. O reszcie koledzy pisali
    pozdrawiam
    ff

Domyślnie

przeurocze zdjęcia... dodatkowo dziewczynka tak "lekko" pozuje... normalnie artystka ...
    jak ta gwiazdka dorośnie z pewnością połamie wiele serduszek!

pozdrawiam serdecznie

D90 + SY14/2,8UMC+ N18-55 + N35/1,8 + N50/1,8 + SY85/1,4AE + N70-300VR + SB-600 + grip alpha

http://www.photoblog.pl/paul27

Domyślnie

grzegorzant ,pawel777 -dzieki za opinie

Domyślnie

Piękna modelka
    Subtelne podobają mi się bardzo
    nie wiem dlaczego w 2 oczy wyglądają na wybielane i ostrzone

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Max_im Zobacz posta
    Piękna modelka
    Subtelne podobają mi się bardzo
    nie wiem dlaczego w 2 oczy wyglądają na wybielane i ostrzone
    jesteś drugą osbą ktora pisze ze oczy coś nie tego -nie wiem ale u mnie jest ok
    dzieki za opinie pozdrawiam

Domyślnie

ale masz modelkę - samograj. Śliczna. Taka modelka to 99% sukcesu, 1% zostawie na umiejętności dziadka
    a tak na powaznie: operuj światłem odbitym - choćby od sufitu, z kontry druga lampka (dokup sb600) i będzie ekstra.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

jaka ona ladna! ale oczyska
    pozdr, slavko slavcic - http://slavcic.blogspot.com

Domyślnie

wow oczy modelki są po prostu ..................brak słów , przeszkadza wysokie iso ,mz najlepsza 1.

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów