Szukaj
Widoczek, jak widoczek, niemniej wydaje sie odrobinę przekontrastowany.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
mam dziwne wrazenie, ze leci w lewo... ja bym dal wiecej gory mniej dolu, albo mniej dolu wiecej gory, zeby ktorys z elementow (droga/niebo) bardziej wyeksponowac![]()
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
..dlatego ktos tam na gorze stworzyl Ctrl-R, coby sobie na wszelki wypadek sprawdzic
nie lepiej?
zapomnialem powiedziec jeszcze, strasznie centralny ten kadr. fajniej, gdyby droga schodzila sie do ktoregos z mocnych punktow, podobnie - jak juz mowilem - gdyby horyzont nie dzielil kadru na pol. Oczywiscie nie mowie, ze centralne kadry sa z zasady zle, bo tak nie jest, ale w tym przypadku imo to troche psuje kompozycje
acha, jeszcze jedno - super jest to niebo, jezeli troche nad nim sie pobawic, wychodza fajne efektypolecam!
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
przyznaję że masz rację i biję się w piersi -dzięki
ps.ale ta nierowność jest naprawde marginalna i akceptowalna ,bo w koncu nie można tak po aptekarsku do każdego zdjecia podchodzić ,tym bardziej że droga biegnaca obok tej tytułowej scieżki oddaje rzeczywistość na mojej fotce gdyż biegnie dość pochyło w doł -pozdrawiam
Zgadzam sie z ArtX - mocno centralnie, gdyby jeszcze poziom zalesienia z dwoch stron byl rowny, ale nie jest i jakos tak przechyla sie zdjecie w prawo (w sensie odbioru)...ale kolorki ladne i daloby sie z tego miejsca cos wycisna...tak sobie mysle
i Pozdrawiam
Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał
Skontaktuj się z nami