Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Domyślnie Scieżka rowerowa

Szwecja -obrzeże Sztokholmu ,scieżka rowerowa (nie mylić z drogą głowną)

1

2 David555 wersja "bardziej miekka" specyjalnie dla Ciebie

Domyślnie

Widoczek, jak widoczek, niemniej wydaje sie odrobinę przekontrastowany.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Widoczek, jak widoczek, niemniej wydaje sie odrobinę przekontrastowany.
    David55-wstawiłem specyjalnie wersję dla Ciebie pozdrawiam

Domyślnie

mam dziwne wrazenie, ze leci w lewo... ja bym dal wiecej gory mniej dolu, albo mniej dolu wiecej gory, zeby ktorys z elementow (droga/niebo) bardziej wyeksponowac
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
    mam dziwne wrazenie, ze leci w lewo... ja bym dal wiecej gory mniej dolu, albo mniej dolu wiecej gory, zeby ktorys z elementow (droga/niebo) bardziej wyeksponowac
    szkoda by mi było tego szpaleru zarośli po prawej ,mnie sie wydaje że jest sporo drogi i adekwatnie nieba ,ale ja się uczę wiec mogę się mylić co do pokłonu w lewo czy ja wiem ? mnie się wydaje że jest ok.(ale może mam chore oko ? kto wie ) dziekuję za koment ,pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    David55-wstawiłem specyjalnie wersję dla Ciebie pozdrawiam
    Dzięki, dwójka jak dla mnie zdecydowanie lepsza.
    Bo co by nie powiedzieć, to twarda mgiełka wygląda dość dziwnie.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    co do pokłonu w lewo czy ja wiem ? mnie się wydaje że jest ok.(ale może mam chore oko ? kto wie )
    ..dlatego ktos tam na gorze stworzyl Ctrl-R, coby sobie na wszelki wypadek sprawdzic

nie lepiej?

zapomnialem powiedziec jeszcze, strasznie centralny ten kadr. fajniej, gdyby droga schodzila sie do ktoregos z mocnych punktow, podobnie - jak juz mowilem - gdyby horyzont nie dzielil kadru na pol. Oczywiscie nie mowie, ze centralne kadry sa z zasady zle, bo tak nie jest, ale w tym przypadku imo to troche psuje kompozycje

acha, jeszcze jedno - super jest to niebo, jezeli troche nad nim sie pobawic, wychodza fajne efekty polecam!
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
    ..dlatego ktos tam na gorze stworzyl Ctrl-R, coby sobie na wszelki wypadek sprawdzic

zapomnialem powiedziec jeszcze, strasznie centralny ten kadr. fajniej, gdyby droga schodzila sie do ktoregos z mocnych punktow, podobnie - jak juz mowilem - gdyby horyzont nie dzielil kadru na pol. Oczywiscie nie mowie, ze centralne kadry sa z zasady zle, bo tak nie jest, ale w tym przypadku imo to troche psuje kompozycje

acha, jeszcze jedno - super jest to niebo, jezeli troche nad nim sie pobawic, wychodza fajne efekty polecam!
    przyznaję że masz rację i biję się w piersi -dzięki

ps.ale ta nierowność jest naprawde marginalna i akceptowalna ,bo w koncu nie można tak po aptekarsku do każdego zdjecia podchodzić ,tym bardziej że droga biegnaca obok tej tytułowej scieżki oddaje rzeczywistość na mojej fotce gdyż biegnie dość pochyło w doł -pozdrawiam

Domyślnie

Zgadzam sie z ArtX - mocno centralnie, gdyby jeszcze poziom zalesienia z dwoch stron byl rowny, ale nie jest i jakos tak przechyla sie zdjecie w prawo (w sensie odbioru)...ale kolorki ladne i daloby sie z tego miejsca cos wycisna...tak sobie mysle i Pozdrawiam
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Onsajt Zobacz posta
    Zgadzam sie z ArtX - mocno centralnie, gdyby jeszcze poziom zalesienia z dwoch stron byl rowny, ale nie jest i jakos tak przechyla sie zdjecie w prawo (w sensie odbioru)...ale kolorki ladne i daloby sie z tego miejsca cos wycisna...tak sobie mysle i Pozdrawiam
    dzieki Rafale ,coż uczymy się całe życie ,była taka piosenka "biegali po polu i pili kakao" trzeba mi było trochę pobiegać ,ale nie chciało się ! pozdrawiam

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów