Close

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 65

Wątek: WRC Deutschland

Domyślnie

Ja już pisałem o tym że samochód wchodził boczkiem w zakręt (no dobra, 99% jestem do tego przekonany). To tak jakbyś robił zwykłe panoramowanie. Najlepiej niech sam zainteresowany (Ictus) się wypowie, bo mi tak głupio
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Domyślnie

O kurcze szczena poada.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

nr 4 i 19 , super prace

Domyślnie

Fachowa robota, bardzo dobrze się je ogląda. Jak widać, nie trzeba szutrów, aby zrobić kapitalne dynamiczne foty z rajdów

Domyślnie

4 to ten sam zakret co 19... stalem na wysokosci tej zolto pomaranczowej strzalki.. ogniskowa to cos ok 35 chyba... teraz nie mam dostepu do tych fotek... natomiast co do ostrosci to rzeczywiscie jest tak ze na malych ogniskowych trudno na dluzszym czasie zlapac caly ostry samochod... inna kwestia ze ja np lubie jak sie ostrosc rozmywa w kierunku tylu (po prostu jest dynamiczniej)... w tym akurat przypadku focus poszed bokiem wiec predkosc katowa przodu srodka i tylu samochodu wzdledem aparatu byla taka sama wiec wyszlo ostro... pozatym czas byl dosc krotki i to jakies 1/125 albo nawet 160 bylo
    D270 + MB | 12-24 | 17-50 | 70-200VR | SB 826
    www.slubfotki.pl - zdjęcia ze slubu NIKONem

Domyślnie

Juz w tym temacie pisałem, ze zdjecia swietne, ale znow je obejrzałem i jestem naprawde znow pod duzym wrazeniem ! Swietna robota !

Domyślnie

Fotki Extra , Rajd chyba lepiej nie-dało się pokazać .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ictus Zobacz posta
    (...) natomiast co do ostrosci to rzeczywiscie jest tak ze na malych ogniskowych trudno na dluzszym czasie zlapac caly ostry samochod...

nie no, Ictus, musisz mi to wylozyc bo ja sie nie moge z tym zgodzic...

z Twojej wypowiedzi wynika, ze na krotszych ogniskowych (szerszych katach) trudniej zlapac ostro jadacy samochod... powiem szczerze, ze ja jestem dokladnie przeciwnego zdania... trudniej tego dokonac na dlugich ogniskowych...

pozdrawiam

m

PS fotki fantastyczne ale o tym juz pisalem... gratki..!
    :::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
    :: wedding photography [http://looanah.com] ::
    :::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::

Domyślnie

na dlugiej ogniskowej to kwestia stabilnosci reki i rownosci drogi... mozesz i 2-3 sekundy zrobic zylete na luku
    na krotkiej (analogicznie samochod przejezdzajacy blizej) fizyka to uniemozliwia
    D270 + MB | 12-24 | 17-50 | 70-200VR | SB 826
    www.slubfotki.pl - zdjęcia ze slubu NIKONem

Domyślnie

wszystkie super!
    a na 4 nie mogę się napatrzeć.
    D80|18-70|50/1.8
    Pozdrawiam, Dr. Evil.

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów