ciezko bylo wybrac najciekawsze fotki wiec troche duzo tego... ciezko bylo zrobic cos ciekawego bo w niemczech nie przechodza sciemy ze kamizelka zostala w hotelu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Szukaj
ciezko bylo wybrac najciekawsze fotki wiec troche duzo tego... ciezko bylo zrobic cos ciekawego bo w niemczech nie przechodza sciemy ze kamizelka zostala w hotelu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Oglada sie z zaciekawieniem. Kadry przemyslane i nietypowe, w dodatku b. dobre technicznie. Moi faworyci:
11,12,15,16,19. Chyle czola.
>>> Pozdrawiam <<<
Bardzo fajne kadry, technicznie też ok. Podoba się!!
Jak dla mnie, jesteś mistrzem tego typu zdjęć i już chyba to gdzieś pisałem, więc więcej słodzić nie będę. Świetna jedyneczka, dwójka, trójka i szesnastka, ale ósemka to mnie rozwaliła. Zapewne ludzie fotografujący tego typu zawody robią takie zdjęcia na co dzień, ale to dzięki Tobie dostrzegam świeże spojrzenie na fotografię samochodową. Pozdrawiam i czekam na więcej.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Moje zdanie już znasz - całość jest prześwietna, przy czym nadal numer 16 jest moim absolutnym faworytem - przypomina słynną fotkę toyoty celica z Safari. No i ósemka.
Nie ma sie co rozpisywac- BRAvo.!
D50 + Nikkor AF-S DX 18-70mm/F3,5-4,5G + Nikkor AF 80-200mm/2,8 D ED UV + HB7 + 2GBSD+ Lowepro Nova 5 AW & Battery Pack.
4 i 7 wymiata, jak ja bym chcial zrobic takie dynamiczne zdjecie.
Bylem kilka dni temu kolo Sligo ale stalismy za daleko, zeby cos pstryknac
a moze to i lepiej bo jakbym dal tu moje wypociny przy twoim majstersztyku, lepiej nie myslec
P.S
ma ktos jakiegos tutka albo linka do strony jak robic taka dynamike?
D70s, kilka słoików i chęci do nauki
Rewelacja!Cała seria na plus"Czwórka" mnie zatrzymała na dłuższą chwilę po czym mnie rozwaliła
Techniczne mistrzostwo!
Pozdrawiam i gratuluję!
Paweł
"... ponieważ droga jest celem..."
Skontaktuj się z nami