Close

Strona 3 z 371 PierwszyPierwszy 123451353103 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 3702

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vadim Zobacz posta
    ...ale ostatnio zrobili numer, i zaczęli do 17" i 20"...
    Do 20" i 24"

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samek Zobacz posta
    Do 20" i 24"
    No kurczę, właśnie chyba że nie do końca, bo co prawda 17" zniknął z naszego rynku, 20" ma matrycę TN, ale iMac 24" zachował matrycę MV...
    Zresztą teraz i tak wszystkko kręci się wokół Leo...

Pozdrawiam

Domyślnie

No kurczę, właśnie chyba że nie do końca, bo co prawda 17" zniknął z naszego rynku, 20" ma matrycę TN, ale iMac 24" zachował matrycę MV...
    Zresztą teraz i tak wszystkko kręci się wokół Leo......
    Ano wokół Leo - a niech się kręci - mnie wciąż 10.4 satysfakcjonuje.
    17" już nie jest w ofercie - tylko 20 i 24
    > Your photos, movies, and games will come to life in rich,
    > vivid color thanks to the new glossy widescreen display on every iMac
    Nie podoba mi się ta matryca.

Domyślnie

pracuje wylacznie na macach
    w domu mam tez pc ale sluzy do grania dzieciakowi. - jest to jedyny sprzet komputerowy ktory odwiedza serwis

nie mam zamiaru nigdy zmieniac systemu na winde choc radze sobie na niej. niestety winda to niedorobiony system maca i tyle. mozecie se pluc ile chcecie ale takie jest moje zdanie jako uzytkownika. stabilnosc genialna, brak wirusow i koniecznosci softu antywirusowego. przeszedlem wszystko od classica z systemem 6, wiec nie jestem typem nowego macowca ktory sie onanizuje jablkiem. pracuje na macach i tylko macach codziennie.

powod jest jeden - w mojej robocie sprzet musi dzialac bez zastrzezen, byc stabilny i zabezpiecac moje dane.

jakby co to priv

olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samek Zobacz posta
    Ano wokół Leo - a niech się kręci - mnie wciąż 10.4 satysfakcjonuje.
    17" już nie jest w ofercie - tylko 20 i 24
    > Your photos, movies, and games will come to life in rich,
    > vivid color thanks to the new glossy widescreen display on every iMac
    Nie podoba mi się ta matryca.
    24" w imaczu TN to raczej nie jest - stawiałbym na H-IPS A-TW. Na żywo wygląda zaskakująco dobrze, a ponoć profiluje się jeszcze lepiej. Natomiast z glossem to kajdaniarze po prostu dali do pieca!

Domyślnie

To znaczy, że na najbardziej rozwiniętych rynkach same snoby... A może tam PC są gówno warte, bo nie rozumiem takich argumentów?
    a ja nie rozumiem takiego stawiania spraw, a może ruch prawostronny jest gówno wart i lepszy jest anglosaski lewostronny, a moze twoja argumentacja jest gównowarta?? Jeszcze raz powtarzam, że chodzi mi tylko i jedynie o to że są to narzędzia tak samo sprawne a liczy się efekt końcowy. Śmieszą mnie teksty w stylu jakby mnie było stac to na pewno kupiłbym maka - gdyby mnie było stać to bym kupił porsche...
    Obecnie nie ma rzeczy którą mógłby zrobić mac, a której nie byłby w stanie wykonać nowoczesny komputer pc.
    Powiem więcej - dlaczego nikt nie zachwala mozliwości maców pod względem surfowania po sieci? - pare innych rzeczy tez by się znalazło...

Domyślnie

ikonay

zrob pokaz ze zdjec taki jaki mozna na macu z wykorzystaniem darmowego iLife i smiesznie taniego iWorks za pomoca PC.

pokaz mi taki z muzyka PLISSSSSS!

mozemy se zrobic zawody na podcasty na zywo robione:
    powiedzmy 50-100 zdjec dowolna tematyka i masz zagiac tak zeby wygladalo na produkcje rodem ze studia multimedialnego, a nie jak power point.

proponuje czas 45 minut co ty na to? dasz rade?

olo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    przeszedlem wszystko od classica z systemem 6, wiec nie jestem typem nowego macowca ktory sie onanizuje jablkiem. pracuje na macach i tylko macach codziennie.
    Pracowałem na Classicach w liceum: na takim "jednobryłowym", z czarnobiałym wyświetlaczem. I pamiętam, ze odczucia miałem mocno mieszane: stabilność była jednak wątpliwa. Trudno powiedzieć, czy gorsza, niż Win 3.11 (które były w sąsiedniej pracowni) - ale na pewno bez rewelacji. Okienka dialogowe "Program Finder zakończył pracę", znikające "menu jabłuszko", albo arkusz kalkulacyjny robiący błędy zaokrągleń przy najprostszych operacjach.

Ale fakt, że potem dostaliśmy nowe Mac-i (nie pomnę już, jakie), i różnica była kolosalna.
    Aha - z Classiców pamiętam najlepiej Shufflepuck-a i Trona z 4-osobowym multiplayerem. W ogóle pamiętam, że Maci w sieci pracowały jakoś tak fajnie i naturalnie (vs. Novell na pc-tach).

Domyślnie

to ja mam w takim razie pytanie do wszystkich uzytkowniow MACOW:
    zastanawiam sie ostatnio nad kupnem nowego kompa, myslalem wlasnie o MACU, ale:
    - nie wszystkie programy sá pisane na maca (autocad, autocad architecture, 3dmax, itd.)
    - swietnie chodzi ps i ilustrator, nie wiem jak jest z flashem
    niestety nie zamierzam zmieniac obslugiwanych programow, jest tego za duzo, pomyslalem wiéc ze kupie imaca 20'' ale na dwa systemy, osX i winde, do grafiki i foto pracowac na os a na aplikacjach architektonicznych na windzie, czy lepiej pc i sie nie jeb..ac z przechodzeniem z jednego na drugi, pozostaje jeszcze kwestia miejsca i designu imaca ktory uwielbiam

Domyślnie

soft ktory masz na pc odpalasz na windzie i po bolu. sam mam 2 softy pctowe ktorych uzywam na macu wlasnie na windzie.
    imac jest swietny
    pracuje na najnowszym 24
    polecam
    olo

aha
    flash 2004 prof ktorego uzywam smiga swietnie
    zreszta cala macromedia

pozdro
    olo

Strona 3 z 371 PierwszyPierwszy 123451353103 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów