Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Ostatnie grzybki.

Witam,

Byłem na grzybkach w niedziele rano, coś tam na śniadanie się zebrało ( głównie podgrzybki ), ale niestety fotogeniczne były tylko niejadalne ( albo niezbieralne ). Zapraszam wszystkich do obejrzenia i proszę o komentarze.

1.

2.

3.

4.

5.

Dziękuję i pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Wszystko ładnie, pięknie tylko ja bym to widział w cieplejszych kolorach. Na jedynce wydaje mi się, że dostrzegam nawet lekki niebieski zafarb - ale możliwe, że mi się jeszcze oczy kleją bo dopiero co obudziłem się po nocce
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    Wszystko ładnie, pięknie tylko ja bym to widział w cieplejszych kolorach. Na jedynce wydaje mi się, że dostrzegam nawet lekki niebieski zafarb - ale możliwe, że mi się jeszcze oczy kleją bo dopiero co obudziłem się po nocce
    Z jedynką masz racje, dałem chłodny balans bieli, może na tym zdjeciu ciut za dużo.
    Ale celowo we wszystkich zdjęciach, to był chłodny dzień, bez śladu slońca i taki efekt chciałem na zdjęciach ośiągnąć.

Dziękuję za opinie kobyll !

PS, farciarz dopiero wstaje !!

Domyślnie

Farciaż ciężko pracował calutką noc

A co do zdjęć to mam taką zasade, że jesienne zdjęcia powinny być w cieplej tonacji i już
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Zasady trzeba lamac, czasami

Domyślnie

niejadalne? a tak smakowicie wygladaja. szczegolnie dwojka do mnie przemawia
    pozdr, slavko slavcic - http://slavcic.blogspot.com

Domyślnie

nr 3,kolorki -leciutko za duze nasycenie szczegolnie widac to na nr 5 ,trawa za zielona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    nr 3,kolorki -leciutko za duze nasycenie szczegolnie widac to na nr 5 ,trawa za zielona
    Ale mam nadzieje, że tylko leciutko?

Pamiętajmy, że w pochmurne dni kolory naprawde nasycają się przepięknie, o wiele lepiej niż w słońcu. A na piątce ten gatunek mchu naprawdę był pięknie zielony i soczysty w swym kolorze .

Domyślnie

Do mnie to średnio przemawia - nieco za dużo bajzelu w kadrach ( najwiekszy porządek w ostatnim ) fotki troche zwykłe pamiętając Twoje potrety(glamour)

Gdybyś znalazł las bardziej posprzątany...

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    Do mnie to średnio przemawia - nieco za dużo bajzelu w kadrach ( najwiekszy porządek w ostatnim ) fotki troche zwykłe pamiętając Twoje potrety(glamour)

Gdybyś znalazł las bardziej posprzątany...

pozdrawiam
    Poukładałem kadry wyciągająć z nich wszystko co się dało aby uporządkować to co z natury jest nieporządkowalne . Musiał bym chyba miotełke wziaść, żeby bylo lepiej. Takie jest moje zdanie.

Cała sztuka w tym, aby znaleźć kompromis między nieuporządkowaniem a spokojnym, ułagodzonym kadrowaniem, uwypuklając głebią to co najważniejsze.

Ale dziękuję za opinie Nikus.

Pozdrawiam,
    AMI

PS. jedynka jednak wydaje się jadalna, albo któraś czubajek albo pieczark leśna ( mniej prawdopodobne ).

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów