Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Ostatnie grzybki.

Witam,

Byłem na grzybkach w niedziele rano, coś tam na śniadanie się zebrało ( głównie podgrzybki ), ale niestety fotogeniczne były tylko niejadalne ( albo niezbieralne ). Zapraszam wszystkich do obejrzenia i proszę o komentarze.

1.

2.

3.

4.

5.

Dziękuję i pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Wszystko ładnie, pięknie tylko ja bym to widział w cieplejszych kolorach. Na jedynce wydaje mi się, że dostrzegam nawet lekki niebieski zafarb - ale możliwe, że mi się jeszcze oczy kleją bo dopiero co obudziłem się po nocce
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    Wszystko ładnie, pięknie tylko ja bym to widział w cieplejszych kolorach. Na jedynce wydaje mi się, że dostrzegam nawet lekki niebieski zafarb - ale możliwe, że mi się jeszcze oczy kleją bo dopiero co obudziłem się po nocce
    Z jedynką masz racje, dałem chłodny balans bieli, może na tym zdjeciu ciut za dużo.
    Ale celowo we wszystkich zdjęciach, to był chłodny dzień, bez śladu slońca i taki efekt chciałem na zdjęciach ośiągnąć.

Dziękuję za opinie kobyll !

PS, farciarz dopiero wstaje !!

Domyślnie

Farciaż ciężko pracował calutką noc

A co do zdjęć to mam taką zasade, że jesienne zdjęcia powinny być w cieplej tonacji i już

Domyślnie

Zasady trzeba lamac, czasami

Domyślnie

nr 3,kolorki -leciutko za duze nasycenie szczegolnie widac to na nr 5 ,trawa za zielona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMI Zobacz posta
    Zasady trzeba lamac, czasami
    Oczywiście, że tak. Uważam, że najważniejszą sprawą jest by fotografia podobała się samemu autorowi. Jeżeli tak jest tzn że osiągnął zamierzony przez siebie cel, a o to przecież chodzi. Nie można oczywiście popadać w samozachwyt bo jednak zdjęć nie robi się dla siebie

Domyślnie

niejadalne? a tak smakowicie wygladaja. szczegolnie dwojka do mnie przemawia
    pozdr, slavko slavcic - http://slavcic.blogspot.com

Uprawnienia umieszczania postów