//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Zdjęcie jeszcez gorące - dzisiejszeProszę o opinie.
Pozdrawiam
Piotrek
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Zdjęcie jeszcez gorące - dzisiejszeProszę o opinie.
Pozdrawiam
Piotrek
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 16:45 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
Bardzo fajne, ciepłe, jesienne barwy.
Kadr może nie powala ale zdjęcie jest po prostu przyjemne w odbiorze.
Mi się podoba!
Ładne bo naturalne, przynajmniej tak mi się wydaje, a jak już to bynajmniej nie zrobiłeś z dziewczyny plastikowego manekina.
Nikon
Dziękuje za opinie i ponieważ zdjęcie zostało odebrane pozytywnie chciałbym pokazać wam jeszcze Kasie - zdjęcie również z dzisiaj.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 16:45
1. dla mnie cudna fotka. (jak to robiłeś? studio?)
2. troszkę przeszkadza mi że włosy zlewają się z czarnym tłem... ale może taki efekt planowałeś
pozdrawiam serdecznie
D90 + SY14/2,8UMC+ N18-55 + N35/1,8 + N50/1,8 + SY85/1,4AE + N70-300VR + SB-600 + grip alpha
http://www.photoblog.pl/paul27
Brawo kobylsky za oba.
W jaki sposob doswietliles buzki?
+ za zostawione exify, ostatnio panuje jakas mania ukrywania.
>>> Pozdrawiam <<<
Pierwsze zdjęcie to światło zastane + blenda.
Niestety przy zdjęciu Kasi ktoś uciekł mi z żaglem i byłem zdany tylko na zastane światełko stąd problem o którym napisałeś (kolejny to moja matryca). Troszeczke rozjaśniłem może będzie lepiej:
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Heheh musze zmienić tą sygnaturke bo mnie ludziska niszczą za to "igrek"Chyba rzeczywiście troszke z tym przegiąłem
Co do exifów to nie mam nic do ukrycia. Zdjęcie z puchy też pokazałbym bez oporów. Podobnie jak ty nie rozumiem niektórych zachowań. Przecież jesteśmy tutaj na forum by się wzajemnie uczyć od siebie - więc po co jakieś takie ceregiele?
EDIT:
Heh właśnie zauważyłem, że ty też masz "igrek"![]()
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 16:46
bardzo fajne portreciki podobać mi sięale 2 bym chyba przyciął tak ciasno jak jedynke
![]()
mnie w dwojeczce przeszkadza...mam takie wrazenie ze broda i zuchwa jakos bardziej rozmyta - i to mi sie rzuca w oczy
Przyjemne zdjęcia. Na dwójce bardziej bym modelkę wyizolował z tła, ale dosłownie minimalnie.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Skontaktuj się z nami