Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Justyna

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Justyna

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Zdjęcie jeszcez gorące - dzisiejsze Proszę o opinie.

Pozdrawiam
    Piotrek
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 16:45 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Bardzo fajne, ciepłe, jesienne barwy.
    Kadr może nie powala ale zdjęcie jest po prostu przyjemne w odbiorze.
    Mi się podoba!

Domyślnie

Ładne bo naturalne, przynajmniej tak mi się wydaje, a jak już to bynajmniej nie zrobiłeś z dziewczyny plastikowego manekina.
    Nikon

Domyślnie

Dziękuje za opinie i ponieważ zdjęcie zostało odebrane pozytywnie chciałbym pokazać wam jeszcze Kasie - zdjęcie również z dzisiaj.

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 16:45

Domyślnie

1. dla mnie cudna fotka. (jak to robiłeś? studio?)

2. troszkę przeszkadza mi że włosy zlewają się z czarnym tłem... ale może taki efekt planowałeś

pozdrawiam serdecznie

D90 + SY14/2,8UMC+ N18-55 + N35/1,8 + N50/1,8 + SY85/1,4AE + N70-300VR + SB-600 + grip alpha

http://www.photoblog.pl/paul27

Domyślnie

Brawo kobylsky za oba.

W jaki sposob doswietliles buzki?

+ za zostawione exify, ostatnio panuje jakas mania ukrywania.
    >>> Pozdrawiam <<<

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawel777 Zobacz posta
    1. dla mnie cudna fotka. (jak to robiłeś? studio?)

2. troszkę przeszkadza mi że włosy zlewają się z czarnym tłem... ale może taki efekt planowałeś

pozdrawiam serdecznie

Pierwsze zdjęcie to światło zastane + blenda.

Niestety przy zdjęciu Kasi ktoś uciekł mi z żaglem i byłem zdany tylko na zastane światełko stąd problem o którym napisałeś (kolejny to moja matryca ). Troszeczke rozjaśniłem może będzie lepiej:

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Cytat Zamieszczone przez Igorsky Zobacz posta
    Brawo kobylsky za oba.

W jaki sposob doswietliles buzki?

+ za zostawione exify, ostatnio panuje jakas mania ukrywania.

Heheh musze zmienić tą sygnaturke bo mnie ludziska niszczą za to "igrek" Chyba rzeczywiście troszke z tym przegiąłem

Co do exifów to nie mam nic do ukrycia. Zdjęcie z puchy też pokazałbym bez oporów. Podobnie jak ty nie rozumiem niektórych zachowań. Przecież jesteśmy tutaj na forum by się wzajemnie uczyć od siebie - więc po co jakieś takie ceregiele?

EDIT:
    Heh właśnie zauważyłem, że ty też masz "igrek"
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 16:46

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Zdjęcie #1 robione na 50mm, czy było kadrowane? Bo wydaje się że nie, więc musiałeś je robić z bliskiej odległości, tak więc nic dziwnego że policzki nadmuchane i nos wyprztyncony. Jeżeli modelka ma pełne policzki to trzeba użyć tele żeby te policzki spłaszczyć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Zdjęcie #1 robione na 50mm, czy było kadrowane? Bo wydaje się że nie, więc musiałeś je robić z bliskiej odległości, tak więc nic dziwnego że policzki nadmuchane i nos wyprztyncony. Jeżeli modelka ma pełne policzki to trzeba użyć tele żeby te policzki spłaszczyć.
    Zdjęcie robione stałką 50mm. Dzięki za cenną rade wezme to napewno pod uwage gdy następny raz przyjdzie mi fotografować modelke o pełnej twarzy.

Mam pytanie do wszystkich oglądających te zdjęcia: Czy te fotografie to takie zwyczajne portrety czy mógłbym je zamieścić w dziale moda/glamour?

Uprawnienia umieszczania postów