Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 830

Wątek: Sample D3 ;)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

odpowiedzieć złośliwością na ironię to chyba objaw braku zdystansowania Sven...
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

sv
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel Pawlak Zobacz posta
    odpowiedzieć złośliwością na ironię to chyba objaw braku zdystansowania Sven...
    być może Paweł prawda jest taka, że chciałbym zobaczyć już te puszki w sprzedaży i wypróbować.
    na razie to wszystko przypomina lizanie lodów przez szybę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    być może Paweł prawda jest taka, że chciałbym zobaczyć już te puszki w sprzedaży i wypróbować.
    geeeez, ale jak sie pojawia nowa wspaniała puszka Canona (tak samo dostępna), ale na papierze jest lepsza od Nikona to jazda na całego może być i wówczas to już nie jest lizanie lodów przez szybę , dajcie sie nam raz pocieszyć :P
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    geeeez, ale jak sie pojawia nowa wspaniała puszka Canona (tak samo dostępna), ale na papierze jest lepsza od Nikona to jazda na całego może być i wówczas to już nie jest lizanie lodów przez szybę , dajcie sie nam raz pocieszyć :P
    Eee nikt przecież nie broni się Wam cieszyć . Jakoś nie widać tutaj takiego najazdu trolli jak na CB.
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    Rozumie Cię, ale to chyba ja, użytkownik tego systemu (i tylko tego) mam prawo bardziej bezkrytycznie podchodzić do tych premier niż Ty, użytkownik topowego modelu canona. Tymczasem ja jestem zdystansowany a Ty doszukujesz się poważnych stwierdzeń w wypowiedziach z przymrużeniem oka. Nie zauważyłeś tego o czym napisałem ? Od premiery d300 i d3 nikt nie pokazuje sampli z normalnych czułości tylko tych ekstremalnych. Postaraj się troszkę wyluzować i zastanów się czy to nie zasługuje na ironię ?
    Co do używalności iso3200 z d300 to ja jakoś jestem spokojny. Nie wiem czy do fotografii ślubnej będzie się nadawała, ale uwierz mi że na ślubniakach świat się nie kończy... do tej pory używałem iso1600 a czasami i wyższych z prawie wszystkich puszek nikona więc zakładając że d300 jest choć o 1EV lepszy, z d300 będę używał w określonych przypadkach 3200. I uwierz mi, nikt nie powie że szumi i mogłem to zrobić canonem.
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Domyślnie

trochę nowych (mam nadzieję) sampli (cropów) - http://www.pictchallenge-archives.ne...M/protoD3.html
    pozdrawiam
    D300, + 35/2 + 180/2.8 + 60/2.8 +T12-24

Uprawnienia umieszczania postów