Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

dobry zestaw, układ "reporterski" a materiał dokumentalny, po co tylko te ostatnie zdjęcie ? Wszystko jest juz powiedziane, po co na koniec się jeszcze powtarzać ? nie głupi pomysł z tymi ramkami.

Domyślnie

Widać nerw w tych zdjęciach. Moje typy to 6 i 9 (ha! policz sobie). Daję "lajka".
    sprzęt: fotografuję sercem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    Te zdjecia nie bronia sie pojedynczo a tymbardziej jako set
    Raczej zlepek nic nie mowiacych kadrow
    Jedynie 6 ciekawa
    A ja się nie zgadzam. Mnie się podobają. Jedne bardziej, drugie mniej, ale ogólnie na plus.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Zdjęcie #6 wpadło na główną, jak dla mnie - genialne! Przeleciałem sobie natomiast po komentarzach i ich krytyka mnie zaskoczyła. Cały zestaw w moim mniemaniu jest przynajmniej dobry i próbuje coś opowiedzieć, może zbyt dosłownie, mimo wszystko kreatywnie. Aż zacząłem się zastanawiać, czy przeszło 10 lat temu na tym forum był taki przesyt zdjęć, że się takimi zestawami pogardzało? Czy coś innego się zmieniło?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zbyk Zobacz posta
    Zdjęcie #6 wpadło na główną, jak dla mnie - genialne! Przeleciałem sobie natomiast po komentarzach i ich krytyka mnie zaskoczyła. Cały zestaw w moim mniemaniu jest przynajmniej dobry i próbuje coś opowiedzieć, może zbyt dosłownie, mimo wszystko kreatywnie. Aż zacząłem się zastanawiać, czy przeszło 10 lat temu na tym forum był taki przesyt zdjęć, że się takimi zestawami pogardzało? Czy coś innego się zmieniło?
    Sprawdź sobie profil i reportaże kolegi ranbir kapoor, tego który skrytykował zdjęcia w czwartym poście. Zobaczysz jaki kiedyś był tu poziom.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esperal Zobacz posta
    Sprawdź sobie profil i reportaże kolegi ranbir kapoor, tego który skrytykował zdjęcia w czwartym poście. Zobaczysz jaki kiedyś był tu poziom.
    Mario i wtedy wyróżniał się in plus.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esperal Zobacz posta
    i odszukaj wątek "Analogowi ortodoksi" (co prawda wygląda jak po pożarze ), bo strony www.analogowiortodoksi.pl już nie zobaczysz.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów