dobry zestaw, układ "reporterski" a materiał dokumentalny, po co tylko te ostatnie zdjęcie ? Wszystko jest juz powiedziane, po co na koniec się jeszcze powtarzać ? nie głupi pomysł z tymi ramkami.
Szukaj
dobry zestaw, układ "reporterski" a materiał dokumentalny, po co tylko te ostatnie zdjęcie ? Wszystko jest juz powiedziane, po co na koniec się jeszcze powtarzać ? nie głupi pomysł z tymi ramkami.
Widać nerw w tych zdjęciach. Moje typy to 6 i 9 (ha! policz sobie). Daję "lajka".
sprzęt: fotografuję sercem
Zdjęcie #6 wpadło na główną, jak dla mnie - genialne! Przeleciałem sobie natomiast po komentarzach i ich krytyka mnie zaskoczyła. Cały zestaw w moim mniemaniu jest przynajmniej dobry i próbuje coś opowiedzieć, może zbyt dosłownie, mimo wszystko kreatywnie. Aż zacząłem się zastanawiać, czy przeszło 10 lat temu na tym forum był taki przesyt zdjęć, że się takimi zestawami pogardzało? Czy coś innego się zmieniło?
i odszukaj wątek "Analogowi ortodoksi" (co prawda wygląda jak po pożarze), bo strony www.analogowiortodoksi.pl już nie zobaczysz.
Skontaktuj się z nami