@jans-s no i fajnie bo już mnie nużyło to klekotanie. Jak się nazwa nie podoba to proszę nie zaglądać i tyle w tej kwestii. Jak coś to na forum jest jeszcze sporo tematów z tytułami "DRÓB" idź i tam spamuj
Szukaj
@jans-s no i fajnie bo już mnie nużyło to klekotanie. Jak się nazwa nie podoba to proszę nie zaglądać i tyle w tej kwestii. Jak coś to na forum jest jeszcze sporo tematów z tytułami "DRÓB" idź i tam spamuj
Ostatnio edytowane przez Szydlarz ; 03-01-2026 o 18:41
A mi taka sarnina się podoba, w końcu to bezkrwawe łowy.![]()
"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."
http://commons.wikimedia.org/wiki/Windmill
Pstrykoaparat + obiektywy + okulary korekcyjne -10.5 dioptrii.
"Don Kichote to zły człowiek był..."
Drób, pierze, dziczyzna. To chyba dość popularne określenia na bezkrwawe łowy, które się prezentuje na tym forum. Polowanie z aparatem ma podobny wydźwięk a starszym pewnie i safari na siłę może się kojarzyć z wyprawą łowiecką na czarnym lądzieTo chyba lekka nadinterpretacja podejrzewać, że po tych sesjach tych konkretnych modeli przerobiono na kiełbasy i kotlety. Może oczywiście na siłę szukać sensacji, ale można też podejść do tematu bardziej na luzie. Akurat przedstawicieli tego podforum ciężko byłoby mi sobie wyobrazić jako kłusowników. Którzy by się jeszcze na dodatek do tego przyznawali
Te tytuły to tylko ironia.
Skontaktuj się z nami