ten grip jest rewelacyjny bardzo brakuje mi wybieraka w gripie.
Szukaj
ten grip jest rewelacyjny bardzo brakuje mi wybieraka w gripie.
http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...57-0-0-0-0.php
photoandmore pl - to oszuści.
no przecież jest wychodzący z ładowarki przewód do generatoraz odpowiednią końcówką. Ladowarka robi jednocześnie jako przetwornica AC/DC dla generatora. Mam taką lampkę turystyczną z takim samym patentem i lampka chodzi na prądzie sieciowym bez względu na to czy podłączony jest akku do ładowania czy nie. Ładowarka robi też jako zasilacz.
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
Ale może to być równie dobrze tylko opcja do ładowania akumulatora siedzącego w generatorze... Poczekam do jutra na maila - już się chyba w Chinach wyświętowali![]()
maatko to aż z chin teraz też patrzę. No ciekaw też jestem jak to rozwiązane z tym powerem...![]()
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
to jest solidny sprzedawca - brałem od niego trochę klamotów- można śmiało kupować
super. to tez czekam na odpowiedzi. W dziurze musi sie zmiescić portretówka 85/1,4, najlepiej z osłaną p-słoneczną - tylko to wtedy jest aż 97 mm.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
bez osłony 80 mm - tyle to wejdzie. Patrzę na proporcje na zdjeciu. Body : otwór w ringu.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami