Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie promocja Nikona D40kit

Kupiłem na początku sierpnia,w promocyjnej sprzedaży,z gwarancją zwrotu części zapłaty / na opakowaniu widnieje napis-"weź 340zł"/.Wykonałem wszystkie konieczne czynności dokumentujące wejście w posiadanie tej lustrzanki Nikona i 28września,na moje konto wpłynęła kwota tylko 320zł.A gdzie reszta?Wprawdzie to tylko 20zł,ale chyba "cóś tu nie gra"!Ciekaw jestem doświadczeń i ocen innych Forumowiczów.

Domyślnie

Było już o tym, dłuuugi wątek, poszukaj... wielkie oburzenie, słali maile do nikona, ale jak to się skończyło to nie wiem. Ja też dostałem dwie dychy mniej, ale mam to gdzieś.
    http://pawelwr7.flog.pl/
    D40; N:18-55VR i bez VR, 55-200VR, 50/1,8E; S50-150; SB-400

Oszczędny w słowach Awatar blackie
    Miasto
    Świętochłowice

Domyślnie

Niestety jest 320 PLN i nie chce być więcej
    Nikon D40 + 18-55 + 55-200 VR + 35/1.8G + SB400

Domyślnie

Przy wystarczającej ilości samozaparcia niektórzy byli jeszcze w stanie uzyskać dodatkowe 18,23 PLN. Brakujące 1.77PLN jeszcze nikomu nie udało się odzyskać, ale próby trwają.

Domyślnie

ja dostałem wyrównanie ale i tak złotówkę z haczkiem mniej - coś koło 18,50 mi dosłali ale już mi się nie chce o 1,5 zł walczyć z Nikonem - chociaż pasowało by...

Domyślnie

Pewnie poszlo o kurs euro, bo oryginalana promocja to 90euro na dziewiecdziesiate urodziny. Centrala nikona na europe jest przeciez w Holandii (tam maja euro). Podejrzewam, ze ktos dal dupy z promocja i nie uwzglednil wahan kursu. Wedlug prawa, mozna ich pociagnac teraz do sadu, chyba ze zaznaczyli gdzies drobnym druczkiem, ze ta kwota jest zalezna od kursu euro.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pioter m Zobacz posta
    Pewnie poszlo o kurs euro, bo oryginalana promocja to 90euro na dziewiecdziesiate urodziny. Centrala nikona na europe jest przeciez w Holandii (tam maja euro). Podejrzewam, ze ktos dal dupy z promocja i nie uwzglednil wahan kursu. Wedlug prawa, mozna ich pociagnac teraz do sadu, chyba ze zaznaczyli gdzies drobnym druczkiem, ze ta kwota jest zalezna od kursu euro.
    Ja bym obstawiał, że raczej przerzucili koszty przelewu na odbiorcę.

Domyślnie

20zl za przelew? Nawet poczta polska tak nie zdziera.

Domyślnie

To proszę o podpowiedź jak się o te brakujące 20zł. upomnieć?do kogo?Wysłałem odpowiedź na powiadomienie o dokonaniu przelewu,po polsku,w której upomniałem się o brakujące dwie dychy.Czy wystarczy/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pioter m Zobacz posta
    20zl za przelew? Nawet poczta polska tak nie zdziera.
    Międzynarodowy. Taki mały szczegół.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów