Close

Strona 14 z 21 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 201

Wątek: Sony Alfa 700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez albercikk Zobacz posta
    Każdy sądzi podług siebie.
    Poczytaj trochę forum KKM a przekonasz się że nie ma tam wysypu fanatyków jedynie słusznego systemu, tak jak na innych forach (.....)
    Czytuję i dlatego to napisałem .

(.....)
    Przykładowo C40D rejestruje dobre obrazy na wszystkich czułościach, niezły AF, jaka taka współpraca z lampą- To są bardzo ważne kwestie ale to jest praktycznie koniec zalet, wyświetlacz, ergonomia, AutoISO i parę innych rzeczy w puszkach C.. jest na dramatycznie nędznym poziomie.(.....)
    Pisałem o Nikonie D300, że przerasta!
    Co do zalet i wad 40D zapomniałeś dodać - moim zdaniem - szczególnie w kwestii ergonomii ale nie tylko. Szczególnie że stwierdzenia "jako taka", "dramatycznie nędzny poziom" są dość mało precyzyjne obojętnie do jakiej marki by się odnosiły.
    BTW jeśli już jesteśmy przy canonie to zapewniam Cię, że jeszcze by się trochę znalazło na plus .
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Proponuje czytac ze zrozumieniem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KAWON Zobacz posta
    Proponuje czytac ze zrozumieniem.
    Proponuję mnie nie pouczać .
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Pisałem o Nikonie D300, że przerasta!
    Co do zalet i wad 40D zapomniałeś dodać - moim zdaniem - szczególnie w kwestii ergonomii ale nie tylko. Szczególnie że stwierdzenia "jako taka", "dramatycznie nędzny poziom" są dość mało precyzyjne obojętnie do jakiej marki by się odnosiły.
    I tu masz racje, powinienem napisac że to moje odczucia...chociaż są kwestie tak bardzo zaniedbane przez C.... że nawet na CB są jednostki które mają odwage skrytykować Canona.

Pozdrawiam

Domyślnie

jaka taka współpraca z lampą
    Jako taka? Jako uzytkownik D7D, 30D i D80 moge tylko powiedziec, ze ADI przy systemie blysku C. i N. to jak maluch przy ferrari.

ADI Minolty/Sony to pelna loteria, ja po wielu probach nauczylem sie w wiekszosci sytuacji korygowac, ale i tak daleko jest do idealu.
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn Zobacz posta
    Jako taka? Jako uzytkownik D7D, 30D i D80 moge tylko powiedziec, ze ADI przy systemie blysku C. i N. to jak maluch przy ferrari.

ADI Minolty/Sony to pelna loteria, ja po wielu probach nauczylem sie w wiekszosci sytuacji korygowac, ale i tak daleko jest do idealu.
    Troche przesadziłem z tym "jako taki" - ale błysk w N z tego co słyszałem jest jednak lepszy niż w C,
    Jeśli chodzi natomiast o system błysku ADI w Lustrach Cyfrowych bagnetu A to mogę tylko się z tobą zgodzić,współpraca z lampą to męka i system błysku trzbea mieć w głowie.

Pozdrawiam

Domyślnie

BTW jeśli już jesteśmy przy canonie to zapewniam Cię, że jeszcze by się trochę znalazło na plus .
    Np. seryjne 6,5 kl/s do 75 JPEG i 17 RAW, priorytet jasnych obszarów zdjęcia...
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Co do A700 to szumu może i mniej niż na A100 ale foty znacznie bardziej mydlane się wydają ...
    pozdrawiam Krzysiek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzysiek29 Zobacz posta
    Co do A700 to szumu może i mniej niż na A100 ale foty znacznie bardziej mydlane się wydają ...
    Nie moze, tylko golym okiem widac, ze znaczaco mniej, natomiast zdjecia byly robione na ustawieniu "0". taki C. 40D na zero tez mydli. O D300 jeszcze nic nie wiemy, D200 jest slynny chyba troche z mydelkowatosci (mocny filtr).
    Nikon F-501, Canon 30D

Strona 14 z 21 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów