Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 57

Wątek: 300tki...

Domyślnie 300tki...

I padlo na mnie...

dzis ja mam dylemat, co brac?

Obiektyw do noznej, jeden z tych 3 ...

Nikkor 300/2.8 ED D AF-S

Nikkor 300/2.8 ED D AF-S II

Nikkor 300/2.8 ED D AF-S VR

czym one sie roznia? bo duzej roznicy chyba nie ma... czym sie roznia af-s od af-s II ...? czytalem i wiem mniej wiecej co znacza literki ale wolalbym sie upewnic co i jak. Ktory byscie brali? co polecicie?

Domyślnie

Nie mając ograniczeń budżetowych ten ostatni

Domyślnie

no to ogika ze najdrozszy najlepszy, ale vr do noznej sie nie przydaje, szkoda pradu ktory ciagne vr z aparatu. Zastanawia mnie powaznie ten af-s II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BlingBling Zobacz posta
    no to ogika ze najdrozszy najlepszy, ale vr do noznej sie nie przydaje, szkoda pradu ktory ciagne vr z aparatu. Zastanawia mnie powaznie ten af-s II
    Widzisz, zabrakło w Twoim pytaniu najważniejszej informacji Rzeczywiście wybierałbym wtedy pomiędzy AF-Sami. Używałem AFSII chodził zajefajnie, co do pierwszej wersji nie wiem. Zakładam, że nowszy jest szybszy, a to w Twoim przypadku chyba istotne.

Domyślnie

cena jakos specjalne nie gra duzej roli bo roznica miedzy nimi nie jest nardzo duza, ale najbardziej przychylny jestesmdo af-s II bo vr jest mi zbedny...

Domyślnie

AF-S II wykonano już z carbonu - jest chyba z pół kilo lżejszy od wersji pierwszej. Zaletą wersji VR są najnowocześniejsze nanopowłoki.
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 25-09-2007 o 23:16

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    AF-S II wykonano już z carbonu - jest chyba z pół kilo lżejszy od wersji pierwszej. Zaletą wersji VR są najnowocześniejsze nanopowłoki.
    No i mamy odpowiedź. Rzeczywiście ważył mniej, niż by się na pierwszy rzut oka miało wydawać.

Domyślnie

robilem ta AFS II i baaardzo mi sie podobalo, z tym ze nie mam porownania z pierwsza wersja AFS wiec w sumie niewiele pomoge jesli spokojnie masz kase na pokrycie roznicy to chyba faktycznie lepiej AFS II
    Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
    www.blog.pressfocus.pl

Domyślnie

Nie przydaje? A jak długo utrzymasz w łapie tego kloca z podpiętym body? Nawet jak zapniesz to do monopodu, to zredukuje to drgania tylko w jednej płaszczyźnie, zostają jeszcze dwie.
    The name of the game is to fill the frame.

Domyślnie

jak czesto focisz pilke nozna?
    Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
    www.blog.pressfocus.pl

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów