Krajobraz czy pogoda? Nooo... chyba, ze latasz po tych gorach smiglowcem, to moze faktycznie widzisz co chwila cos innego...
Moze sprawdz, kto zaczal z osobistymi wytykami. Ja uzmyslowilem Ci jedynie, ze fotografowanie w gorach rozni sie zdecydowanie od reporterki, a co za tym idzie -- nie mozna w taki sposob ogolniac potrzeby posiadania gripa. Fakt iz tobie nie jest potrzebny, co wyjasniles fotografowaniem w gorach i robieniem zaledwie kilku kadrow pionowych, nie znaczy, ze wszystkich ktorzy go potrzebuja, trzeba okreslic, ze "chca byc bardziej profi...".
No coz. Tu sie wlasnie wystawia zdjecia, aby poddac je krytyce. Czyli mam rozumiec, ze sie ich wstydzisz, czy moze po prostu krytyka zle wplywa na twoj stan emocjonalny?

No jesli to drugie -- to faktycznie -- nie pokazuj nam ich, bo jeszcze jakis wylew ci sie przytrafi...
A skad ty mozesz wiedziec ile ja mam wolnego czasu? Mocno sie mylisz, bo ja w przeciwienstwie do ciebie nie mam czasu chodzic po gorach. Jak widac wiec, cos sie kopyrtnelo i wyszlo zupelnie odwrotnie.
Jak pozdrawiasz kogos, to nie musisz konczyc tych slow wykrzyknikiem. Chyba, ze tak emocjonalnie do tego podchodzisz (ale wtedy tez wystarczy tylko jeden, a nie trzy.)

Skontaktuj się z nami