Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez toms73 Zobacz posta
    To nie są osobiste wycieczki, ale skoro o tym mowa to w górach krajobraz zmienia się bardzo szybko
    Krajobraz czy pogoda? Nooo... chyba, ze latasz po tych gorach smiglowcem, to moze faktycznie widzisz co chwila cos innego...

styl i charakter twoich wypowiedzi.
    Moze sprawdz, kto zaczal z osobistymi wytykami. Ja uzmyslowilem Ci jedynie, ze fotografowanie w gorach rozni sie zdecydowanie od reporterki, a co za tym idzie -- nie mozna w taki sposob ogolniac potrzeby posiadania gripa. Fakt iz tobie nie jest potrzebny, co wyjasniles fotografowaniem w gorach i robieniem zaledwie kilku kadrow pionowych, nie znaczy, ze wszystkich ktorzy go potrzebuja, trzeba okreslic, ze "chca byc bardziej profi...".

A jeżeli chodzi o moją twórczość, no cóż nie zależy mi na tym, żeby ktoś taki jak Ty oglądał moje zdjęcia, a potem dawał upust swojej żądzy krytykowania!
    No coz. Tu sie wlasnie wystawia zdjecia, aby poddac je krytyce. Czyli mam rozumiec, ze sie ich wstydzisz, czy moze po prostu krytyka zle wplywa na twoj stan emocjonalny? No jesli to drugie -- to faktycznie -- nie pokazuj nam ich, bo jeszcze jakis wylew ci sie przytrafi...

ja niestety nie mam tyle czasu co Ty
    A skad ty mozesz wiedziec ile ja mam wolnego czasu? Mocno sie mylisz, bo ja w przeciwienstwie do ciebie nie mam czasu chodzic po gorach. Jak widac wiec, cos sie kopyrtnelo i wyszlo zupelnie odwrotnie.

Jak pozdrawiasz kogos, to nie musisz konczyc tych slow wykrzyknikiem. Chyba, ze tak emocjonalnie do tego podchodzisz (ale wtedy tez wystarczy tylko jeden, a nie trzy.)
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Krajobraz czy pogoda? Nooo... chyba, ze latasz po tych gorach smiglowcem, to moze faktycznie widzisz co chwila cos innego...

Moze sprawdz, kto zaczal z osobistymi wytykami. Ja uzmyslowilem Ci jedynie, ze fotografowanie w gorach rozni sie zdecydowanie od reporterki, a co za tym idzie -- nie mozna w taki sposob ogolniac potrzeby posiadania gripa. Fakt iz tobie nie jest potrzebny, co wyjasniles fotografowaniem w gorach i robieniem zaledwie kilku kadrow pionowych, nie znaczy, ze wszystkich ktorzy go potrzebuja, trzeba okreslic, ze "chca byc bardziej profi...".

No coz. Tu sie wlasnie wystawia zdjecia, aby poddac je krytyce. Czyli mam rozumiec, ze sie ich wstydzisz, czy moze po prostu krytyka zle wplywa na twoj stan emocjonalny? No jesli to drugie -- to faktycznie -- nie pokazuj nam ich, bo jeszcze jakis wylew ci sie przytrafi...

A skad ty mozesz wiedziec ile ja mam wolnego czasu? Mocno sie mylisz, bo ja w przeciwienstwie do ciebie nie mam czasu chodzic po gorach. Jak widac wiec, cos sie kopyrtnelo i wyszlo zupelnie odwrotnie.

Jak pozdrawiasz kogos, to nie musisz konczyc tych slow wykrzyknikiem. Chyba, ze tak emocjonalnie do tego podchodzisz (ale wtedy tez wystarczy tylko jeden, a nie trzy.)
    Panowie, spoko. Od lat robię serwisy na kongresach brydżowych polskich i zagranicznych. Bez gripa bym nie wyżył. Ciężkie cholerstwo ale daje pewność że w momencie wręczania pucharu aparat nie padnie. Mam nadzieję,że w miarę postępu miniaturyzacji trochę ta puszka zelżeje ale pozostają niezmienne prawa optyki i full frame. Zimnej wody na styki. Pozdrawiam,

Domyślnie

Masz rację Altro! Ja wziąłem prysznic. Nie był zimny, bo nie było potrzeby! A jutro zamówię grip'a do mojej D40x. Akurat w tym modelu jest jak najbardziej potrzebny!
    D90

Uprawnienia umieszczania postów