Dzień dobry wszystkim,
Jacek ze Szczeina dołączył do forumowiczów.![]()
Szukaj
Dzień dobry wszystkim,
Jacek ze Szczeina dołączył do forumowiczów.![]()
Jacek wita Jacka![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Pożądamy płci pięknejłagodzi obyczaje, ma inne oko. No i stanowi tu mniejszość.
Witaj![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Cześć koleżanki i oledzy,
jestem Adrian z Gdańska, amator. Forum obserwują od jakiegoś czasu i chętnię dołączę się do dyskusji.
pozdrawiam
Ponownie witam. Dziś sobie przypomniałem, że tu kiedyś byłem. Po takim czasie to tak jakbym nie był nigdy. Tak więc witam
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
kojarzę. Coś kupujesz?
Mam na imię Mariusz i jestem z Warszawy. Wracam ponownie do swojego starego hobbyZaczynałem dawno temu od Zorki, Lubitiela, Zenita i ciemni w łazience. Następnie przez dłuższą chwilę Canon EF-M. W początkach "ery" cyfrowej Canon PowerShot 85, potem Panasonic FZ-18. Obecnie bawię się amatorsko Nikonami D3400 i D7500 i cieszę się że znalazłem tak fajne miejsce
![]()
Ostatnio edytowane przez vmd ; 22-10-2021 o 08:58
Jak masz D7500 to chyba D3400 leży na dnie szafy i sie kurzy
Witamy.![]()
Cześ Wszystkim
Na imię mam Przemek , jestem niestety z Warszawy . Pstrykam głównie w systemie m4/3 , ale jako stary posiadacz D3200 potrzebowałem kilku wskazówek technicznych , które już znalazłem . Przeszkadzał raczej nie będę , a coś sobie poczytam . Niech GO będzie z Wami .
Skontaktuj się z nami