Szukaj
Jest dym!![]()
"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."
http://commons.wikimedia.org/wiki/Windmill
Pstrykoaparat + obiektywy + okulary korekcyjne -10.5 dioptrii.
"Don Kichote to zły człowiek był..."
Bardzo ładne, pastelowe kolory.
Kadr mi nie pasuje.
This is my camera. There are many like it, but this one is mine. My camera is my best friend. Without my camera I am useless. Without me, my camera is useless. I must fire my camera true. And I will!
Ooo! Panie! Na takie kadry się czeka latami
Pozdrawiam.
Z6III_10_10-Fisheye_14-30_15-Shift_24-120_26_28-75_45_50_105_100-400_180-600_TC2.0_DJI
Tylk oze jak oosoba "skrzywiona" krajobrazowo ?(spokojniem, ja tez) to kadrowales tak dllatego ze szkoda ci takiego fajnego, rozpalonego nieba.
A tu jednak samolot powinien grac pierwsze skrzypce. Ogolnei zdjeci fajne, lae jednak z kadrem bym jakos pokombinowal.
Moze obcial troche lewej(wiecej) i dolu(mniej) zeby dac samolot blizej mocnego punktu...i chyba wtedy by ta smuga dymu byla lepiej wyeksponowana
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Bardzo mi się dobrze kontempluje to zdjęcie. Wygląda jakby chmury zrodziły maszyny, jakby samoloty były ich częścią, zjawiskiem chwilowym, ulotnym jak błyskawica czy dym. Napisałem 'maszyny' bo wydawało mi się, że jest druga smuga dymu a to chyba chmura? I jeszcze bardziej stwarza to wrażenie, że drugi samolot był i się rozpłynął, wytwór atmosferycznego zjawiska.
Ostatnio edytowane przez jurkarol ; 12-08-2021 o 10:07
Skontaktuj się z nami