Do krajobrazu z nimi. I do przyrody.
Szukaj
Do krajobrazu z nimi. I do przyrody.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Obaczymy. Ja tylko piszę, że pierwsze wyceny Tamponów nie od dziś są od czapy. Jeśli faktycznie cena będzie wysoka to obiektyw nie będzie się dobrze sprzedawał a w przypadku wcześniejszych 17-28 i 28-75 świętej trójcy Tamrona przyjęto strategię niskiej ceny i wysokiego poziomu sprzedaży.
Na amazon to zawsze ten okres roku jest najgorszy, a teraz maja dylemat bo jak robić promocje wakacyjne jeśli obroty mogą być marne.
Obiektyw fajny, szkoda tylko że wysuwa się tubus.
Na amazonie nie ma promocji, bo są duże opóźnienia w dostawach i ogólnie towaru brak. 70-180 i tak będzie dopiero za miesiąc, zapewne pierwsze dostawy szybko się rozejdą a jak będzie później to się okaże. Teraz przez koronę wszystko stoi na głowie, ale jak będzie za miesiąc, dwa, trzy to chyba możemy sobie z fusów powróżyć. 7 tysi na start to dużo, ale stosunkowo szybkie zejście do 6 moim zdaniem jest jak najbardziej realne, a w jakichś promach może trafić się i taniej. Jak nie teraz to za jakiś czas. Z drugiej strony wersja lustrzankowa Tamrona 70-200 to w tej chwili 5100, po kilku latach na rynku. Wcześniej wspomniane w ploteczkowniach 1000 dolków na start było po prostu nierealne.
https://www.sonyalpharumors.com/firs...s-test-videos/
W normalnej sytuacji zapewne byłyby jakieś wakacyjne kupony/zniżki jak to zazwyczaj mają z tamronem, ja sobie pluję w brodę cały czas że nie kupiłem 35-150, a wtedy 70-210, 17-35 i 100-400 były tak mocno przecenione
Z drugiej strony ceny zoomów do Sony trzymają cenę zawsze i omijają je promocje, śledziłem temat długo.
Cena ceną, ale nawet nie wiemy co to szkło będzie sobą reprezentować (ostrość, kontrast, af...). Znamy tylko cenę jak na razie w oderwaniu od reszty...
Wiadomiks. Na razie niewiele wiadomo, ale sampielki na pełnej dziurze wyglądają na ostre a z tego co pokazali na widełach to AF jest bardzo szybki.
Skontaktuj się z nami