zmierza do celu po długiej podróży.
1.
F75 i Nikkor AF 70-300 f/4-5,6 G
T_P_
Szukaj
zmierza do celu po długiej podróży.
1.
F75 i Nikkor AF 70-300 f/4-5,6 G
T_P_
Dobre zdjęcie, podoba mi się klimat.
aparat + obiektyw
Hehe - spojrzałem na zdjęcie i pierwsza myśl, to że to 70-300G
Czy nie lepiej by było jakby miał miejsce przed dziobem?
L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...
"How do you feel about women's rights? I like either side of them."
Macro- z pewnością wyglądałoby lepiej, jednak nie mam takiego ujęcia. Publikując owe zdjęcia miałem odrobinkę nadziei, że chociaż przesłanie "długiej podróży" uda mi się ukazać, a czy się udało- oceńcie sami
. T_P_
Za D_Z_I_A_D_E_K, bo uwagi bardzo trafne, a na dodatek czuję dziś dziwną miętę do jego nicka, bo sam zostałem dziadkiem.![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
D_Z_I_A_D_E_K czasami warto zrobić zdjęcie w innym ujęcia aniżeli 1/3, 2/3 etc.- takie małe odstępstwo od zasady. Jest to pełen kadr więc zawsze można dowolnie wykadrować. Ponadto fotka jest bez jakiejkolwiek obróbki. Faktycznie, statek lekko "wypływa" i również to zauważyłem po umieszczeniu zdjęcia na forum- wcześniej wydawało mi się ok, a należałoby je przesunąć w prawo o 0,02- masz oko
. Tyle słowem wyjaśnienia, ale nie każdemu musi się podobać, a za opinię dziękuję. Pozdrawiam T_P_
david555 gratuluję. Kiedy ja będę mógł cieszyć się tak samo jak Ty, ech...
Oczywiście reguły są po to żeby je łamać ale temu zdjęciu nie wyszło to na dobre.
Ja staram się kadrować już na etapie patrzenia w wizjer.
Powaga??? To strasznie dziwna kolorystyka jest na tej fotce, może to WB.
Lekko......? Proszę Cię.
Skontaktuj się z nami