Close

Strona 11 z 17 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 161

Wątek: Capture NX 1.2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    .... Skoro Nikon uznał, że po wykorzystaniu triala 1.1 nie można już korzystać z triala 1.2 (a byłby to nie pierwszy debilny pomysł tej korporacji), to widać mieli w tym jakiś chytry plan, w którego zasadność nie mam zamiaru wnikać. .....
    A gdzie ten Nikon napisał, że nie można? Widziałeś gdzieś takie ograniczenie? Bo mnie jakoś to się w oczy nie rzuciło. Ja widziałem tylko zapis o możliwości testowania przez miesiąc. Jest to ewidentny błąd sofu. A przeinstalowanie systemu operacyjnego jest dobrym prawem każdego legalnego użytlkownika i nie można go winić za to, że Nikon rozpowszechnia takie, a nie inne triale.
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    A gdzie ten Nikon napisał, że nie można? Widziałeś gdzieś takie ograniczenie? Bo mnie jakoś to się w oczy nie rzuciło. Ja widziałem tylko zapis o możliwości testowania przez miesiąc. Jest to ewidentny błąd sofu. A przeinstalowanie systemu operacyjnego jest dobrym prawem każdego legalnego użytlkownika i nie można go winić za to, że Nikon rozpowszechnia takie, a nie inne triale.
    Nie wiem, bynajmniej mnie to nie interesuje. Na wszelki wypadek poprosiłem grzecznie o zakończenie dyskusji, ponieważ mz. szła w złym kierunku.

Domyślnie

wydało się - Czornyj w garażu te NXy pisze i dlatego nie chce abyśmy dalej gadali o tym

a poważnie to Marcin ma trochę racji - takie zasady są na forum i tyle , mogą mi sie nie podobać, ale zakceptować je muszę

PS kto chce kody rejestracyjne do NXa (TO JEST ŻART)
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta

PS kto chce kody rejestracyjne do NXa (TO JEST ŻART)
    ppffff.... minuta szukania w necie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta

ech... szkoda słów
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Do 1.2? Na bank jeszcze nie ma i stąd ta cała dyskusja. Pewnie jeszcze ruskie cracka nie zdjełali i wszystkich tyłek swędzi...

Domyślnie

Do 1.2? Na bank jeszcze nie ma i stąd ta cała dyskusja. Pewnie jeszcze ruskie cracka nie zdjełali i wszystkich tyłek swędzi...
    Czornyj, wydaje mi sie czy dostrzegłem błysk w Twoim oku? Ponoc nie wolno o tym pisać i mówić

ps. Chcesz się założyć?

Domyślnie

Czornyj, wydaje mi sie czy dostrzegłem błysk w Twoim oku? Ponoc nie wolno o tym pisać i mówić

ps. Chcesz się założyć?
    Nie chcę, czuję respekt wobec Hunów i Scytów. Umom Rossiju nie poniat’, Arszynom obszczim nie izmierit

Domyślnie

Do 1.2? Na bank jeszcze nie ma
    Som, som...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Strona 11 z 17 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów