Szukaj
mnie sie jedynka podoba. Lubie takie o zmroku, gdzie juz nie dzien, ale jeszcze nie noc. Co to za city takie ladne ?
Paryzewo, czy Budapeszt ?
I'm not always right, but I'm never wrong...
Zdecydowanie Budapeszt![]()
D700 | D200 | N 10.5 + T 12-24 + T 17-50 + N 24-70 + N 50 + N 70-200 VR + S 100 Macro + SB-800 + 2xSB-24
skifoto.pl
Tak, to jest Budapeszt.
A ściślej mówiąc, to widok z Budy na Peszt![]()
1 sopoko ale moim zdaniem za duzo nieba jest ja bym pokazał wiecej ulicy przed mostem czyli kadr w dół...sumujac fotka jest spoko szczegolnie ze widziałem ten widoczek na zywo pare lat temu i cos takiego zostaje w pamieci![]()
N D80 i N18-70 i SD 2GB EXTREME III i LOWERPRO i SD 2GB ULTRA II i BILORA 1122 i OMG SR1 i T55-200..."Baśń O Ludziach Stąd" polecam
nie lubie takich tłumaczeń ale..... gdyby kadr poszedł w dół to byłoby więcej drzew niestety, a to rondo i tak by się nie zmieściło w całości, no chyba że jakiś extra gigantyczny wysięgnik, na nim statyw, na statywie aparat i tak dalej, ale nie poszłam w extremę
Zresztą mam chyba równiez szerszy kąt z tego miejsca - poszukam i wstawiębędzie więcej dołu
![]()
1 bardzo się podobafajna pocztówka z wakacji
![]()
Nikon d70s, Sigma 10-20, Tamron 17-50, Nikon 50mm 1,9d, HOYA HMC SUPER UV, Sandisk II Ultra 1GB, Lexar Premium 512 MB, Lowepro Rezo 160 AW. Na początek wystarczy
Kurczę... a jak ja byłam w Budapeszcie to punkt 00:00 wyłączyli całą iluminację miasta... i moje zdjęcia nie są tak efektowne![]()
Ale te tutaj są oczywiście piękne... - nie ma jak zdjęcia nocne![]()
Fly far, fly high. Your goal is the sky, the clouds your finishing line...
pozdrawiam Aga
Skontaktuj się z nami