Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: ....by night

Domyślnie ....by night

Najwyżej dostanę baty,
    żeby bardzo nie bolało, to tylko dwie fotki:

1.

2.

Pozdrawiam
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

mnie sie jedynka podoba. Lubie takie o zmroku, gdzie juz nie dzien, ale jeszcze nie noc. Co to za city takie ladne ?
    Paryzewo, czy Budapeszt ?
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Zdecydowanie Budapeszt
    D700 | D200 | N 10.5 + T 12-24 + T 17-50 + N 24-70 + N 50 + N 70-200 VR + S 100 Macro + SB-800 + 2xSB-24
    skifoto.pl

Domyślnie

Tak, to jest Budapeszt.

A ściślej mówiąc, to widok z Budy na Peszt
    Mój niekomercyjny link

Oszczędny w słowach Awatar KAZELOT
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

1 sopoko ale moim zdaniem za duzo nieba jest ja bym pokazał wiecej ulicy przed mostem czyli kadr w dół...sumujac fotka jest spoko szczegolnie ze widziałem ten widoczek na zywo pare lat temu i cos takiego zostaje w pamieci
    N D80 i N18-70 i SD 2GB EXTREME III i LOWERPRO i SD 2GB ULTRA II i BILORA 1122 i OMG SR1 i T55-200...
    "Baśń O Ludziach Stąd" polecam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KAZELOT Zobacz posta
    1 sopoko ale moim zdaniem za duzo nieba jest ja bym pokazał wiecej ulicy przed mostem czyli kadr w dół...sumujac fotka jest spoko szczegolnie ze widziałem ten widoczek na zywo pare lat temu i cos takiego zostaje w pamieci
    nie lubie takich tłumaczeń ale..... gdyby kadr poszedł w dół to byłoby więcej drzew niestety, a to rondo i tak by się nie zmieściło w całości, no chyba że jakiś extra gigantyczny wysięgnik, na nim statyw, na statywie aparat i tak dalej, ale nie poszłam w extremę

Zresztą mam chyba równiez szerszy kąt z tego miejsca - poszukam i wstawię będzie więcej dołu
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

1 bardzo się podoba fajna pocztówka z wakacji
    Nikon d70s, Sigma 10-20, Tamron 17-50, Nikon 50mm 1,9d, HOYA HMC SUPER UV, Sandisk II Ultra 1GB, Lexar Premium 512 MB, Lowepro Rezo 160 AW. Na początek wystarczy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jm Zobacz posta
    nie lubie takich tłumaczeń ale..... gdyby kadr poszedł w dół to byłoby więcej drzew niestety, a to rondo i tak by się nie zmieściło w całości, no chyba że jakiś extra gigantyczny wysięgnik, na nim statyw, na statywie aparat i tak dalej, ale nie poszłam w extremę

Zresztą mam chyba równiez szerszy kąt z tego miejsca - poszukam i wstawię będzie więcej dołu
    mnie sie wydaje, ze jemu sie chodzilo, zeby te niebo tak do 1/3 fotki przyciac jak w szkolach uczą...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    mnie sie wydaje, ze jemu sie chodzilo, zeby te niebo tak do 1/3 fotki przyciac jak w szkolach uczą...
    no kumam...
    ale żeby go nie przycinac w komputerze tylko w czasie robienia foty to....trza by tak jak to wyżej napisałam...chyba?
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Kurczę... a jak ja byłam w Budapeszcie to punkt 00:00 wyłączyli całą iluminację miasta... i moje zdjęcia nie są tak efektowne

Ale te tutaj są oczywiście piękne... - nie ma jak zdjęcia nocne
    Fly far, fly high. Your goal is the sky, the clouds your finishing line...

pozdrawiam Aga

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów