Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Domyślnie

Jest już bardzo wiele tematów nt. niezawodności Nikon Polska. A co do usterki wolę się nie wypowiadać, ale wygląda na to, że to Ty coś zepsułeś.

Aha, zacytuje jeszcze jedną bardzo bardzo ciekawą recenzję D80.

aparacik całkiem dobry, ale nie jest wodoszczelny, przez co chyba teraz mi nie działa, bo robiłem zdjęcia nurkując ma ktoś jakies informacje o tym?

Powiem tylko jedno: biedny Nikoś.
    Ostatnio edytowane przez legologo ; 28-08-2007 o 15:53

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez legologo Zobacz posta

aparacik całkiem dobry, ale nie jest wodoszczelny, przez co chyba teraz mi nie działa, bo robiłem zdjęcia nurkując ma ktoś jakies informacje o tym?
    gdzie to było? Dawaj linka. Jak to tak na serio to ostro koleś pojechał
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Na ceneo, druga recenzja na końcu strony:
    http://www.ceneo.pl/310503
    Dalsza cześć też nie lepsza... Co ciekawe trzy osoby dały plusa tej opinii.

P.S. O kolega niedość, że mój imiennik, to jeszcze z tego samego miasta.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez legologo Zobacz posta

ROTFL

Domyślnie

No to ja miałem wyjątkowego pecha! Odsyłam do mojego postu: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=34997

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pdzran Zobacz posta
    Przylaczam sie, kupuj i rob fotki, po to masz gwarancje, zeby sie nie przejmowac awaria.
    Zauwaz, ze pisza tu ludzie o usterkach ale wez pod uwage ilosc Forumowiczow a tym samym sprzetu.
    Niestety PL gwarancja nie jest żadnym sensownym argumentem aby kupic konkretnie TEN sprzęt. Wszyscy wiem jak działa instytucja z ulicy Postępu. Dlatego już dawno przesiadłem się na sprzęt z importu.
    D80 | N 18-70 | T 17-50 2.8 | N 80-200 2.8 | N 24 2.8 | N 50 1.8D | SB800 | oraz inne klamoty |
    Zapraszam tekus.net | ŁÓDZKA GRUPA FOTOGRAFICZNA KORAB

Domyślnie

Ja miałem całkowitego pada D80 i to w trzecim dniu od jego zakupu. Aparat pokazał na wyświetlaczu "Error" i się całkowicie wyłaczył. Nic nie pomogły wyciągnie akumulatora i karty pamięci. na szczęscie udało mi się (po trudach) wyminić na nowy. Teraz nie narzekam - pucha sprawuje się idealnie ; ) To naprawde bardzo dobre Body godne polecenia.

Oszczędny w słowach Awatar m@riusz
    Miasto
    Nowy Dwór Mazowiecki

No nareszcie od tygodnia mam D80, wszystko śmiga jak szalone, puszeczka exstra. Dziękuję wszyskim za rady i komentarze. pozdrawiam

Domyślnie

witam

o awaryjności d80 nic mi nie wiadomo bo użytkuje go rok (intensywnie) i nic mi sie jeszcze nie pospuło. ale określe jego budowe jednym słowem...pancerny Upadł mi juz 2 razy. A wczoraj zauważyłem że nawet tokina 12-24 jest pancerna (ale tokina z tego słynie). Oba "urządzenia" upadły mi z 2 metrów. Są tylko małe rysy. Jak widziałem jak aparat i obiektyw uderza w ziemie to pomysałem że to już koniec mojej przygody z nikonkiem i tokina a tu... podniosłem, zdmuchałem kurz i dalej fociłem Więc d 80 polecam ( tokine też)

Domyślnie hehe

Dolacze sie rowniez, zrobilem swoim do tej pory 13676 zdjec i nic nie wypadlo na podloge. Wiec nie jest taki zly.
    D50 D80 D300 i cos tam jeszcze w sumie jakies 18kg
    www.photo.net/photos/Piotr%20Adamski www.piotrphotography.net

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów